Бизнесът е комплексен, не може да кажем на фирмите, че

...
Бизнесът е комплексен, не може да кажем на фирмите, че
Коментари Харесай

Шеф в „Лидл“ с обяснение за високите цени, намекна за ново поскъпване

Бизнесът е сложен, не може да кажем на компаниите, че не би трябвало да получат съответно заплащане, твърди Милена Драгийска

Изп.директор на „ Лидл “ в България Милена Драгийска загатна, че следва ново увеличение на цените на главните хранителни артикули.  В изявление пред сътрудниците от вестник „ Капитал “ тя прецизира, че веригата на доставки е „ доста комплицирана “, а в последните години „ поради пандемията в допълнение се усложнила “.

„ Бизнесът ни е толкоз сложен, че белким желаеме да кажем на компаниите, които ни дават камиони, с цел да придвижим стоките от логистичните центрове до филиалите, че не би трябвало да получат съответно хонорари ли “, разгласи Драгийска.

Според нея през днешния ден виждаме на рафтовете артикули, създадени преди няколко месеца при напълно други условия и поради това не бивало да „ опростяваме коментара “ по подобен метод, че надали не питателните вериги вдигали цените без съображение.
 Милена Драгийска, основен изп.директор на Лидл България
Трудно можело да се вършат мнения върху желанията на държавното управление да прави надзор на цените на храните, добави шефът в Лидл..

В последните дни клиенти на ръководената от нея верига демонстрираха фрапантни образци на повишени цени на стоките от този хипермаркет в България . ()
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР