Бизнес по време на криза – предизвикателства и възможности“ ще

...
Бизнес по време на криза – предизвикателства и възможности“ ще
Коментари Харесай

Бизнес експертът Геновева Христова-Мъри ще разкаже за предизвикателствата и възможностите пред бизнеса по време на криза в осмото издание на SMEs Webinars


„ Бизнес по време на рецесия – провокации и благоприятни условия “ ще се състои на 8 април от 16.00 до 17.30 часа напълно онлайн

 

Водещият бизнес специалист, изпълнителен шеф на компанията Ligna Group, профилирана в реновацията на хотели от водещи европейски хотелски групи, съосновател на MISSIA23 – първият CREATECH HUB в София, ръководител Българският мебелен клъстер и зам. - ръководител на Асоциацията на бизнес клъстерите в България госпожа Геновева Христова-Мъри се включва в осмото издание на серията онлайн семинари на Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинните предприятия SMEs Webinars.

Богатата биография на госпожа Христова-Мъри включва още позициите на интернационален съветник по развиване на клъстери по планове в Европейскиятсъюз, Румъния, Сърбия, Хърватска, Турция, Грузия, Украйна, както и на представител на България в програмата на EY Winning Women. Обявена е за бизнесмен на годината за 2010 година от Европейската комисия, а лицето и е заставало на корицата на списание Forbes Women през 2017 година.

На 8 април от 16.00 часа тя ще опише за провокациите и опциите, които стоят пред българският бизнес, подложен в комплицираната икономическия обстановка, подбудена от превантивните ограничения против разпространяването на COVID-19 в международен мащаб.

В специфичен панел за въпроси представителите на българските предприятия ще могат да зададат своите въпроси към госпожа Христова-Мъри, която ще даде скъпи препоръки и насоки по отношение на ръководството на бизнеса по време на рецесия.

„ Бизнес по време на рецесия – провокации и благоприятни условия “ ще бъде открит от изпълнителния шеф на ИАНМСП господин Бойко Таков, който ще опише повече за дейностите на Агенцията и самодейността за онлайн семинари SMEs Webinars, в които представителите на българския дребен и междинен бизнес могат да получат отговори на въпросите, които ги вълнуват по отношение на икономическата конюнктура в страната.

ВАЖНО: Всички събития на SMEs Webinars се организират напълно онлайн и са изцяло безвъзмездни и налични посредством българска регистрация на този адрес:

https://event.webinarjam.com/register/4/lxy2yi1.

Всички записали се за събитието ще получат имейл с линк към виртуалната стая, в която на 8 април от 16.00 часа ще започва „ Бизнес по време на рецесия – провокации и благоприятни условия “.

Събитие във Facebook
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР