Бизнес лаптопът трябва да е лек и компактен, за да

...
Бизнес лаптопът трябва да е лек и компактен, за да
Коментари Харесай

Acer Swift 5 – най-лекият и иновативен 14-инчов бизнес лаптоп

Бизнес преносимият компютър би трябвало да е лек и стилен, с цел да имате опция да го пренасяте на всички места с вас и да бъдете оптимално ефикасни даже в придвижване. Ако в допълнение устройството разполага с отлични механически характерности и новаторски дизайн, то се трансформира в идеалното решение. За да се справите без изпитание със дилемите на работното място, Acer ви показва най-новия софтуерен шедьовър Swift 5 Pro. 14-инчовият преносим компютър тежи единствено 990 g и макар че е с размери и тегло колкото на един учебник, машината е извънредно мощна, оборудвана с 10-нанометров процесор Ice Lake на Intel и графичен процесор NVIDIA GeForce MX250. Той е елементарно портативен и се отличава с дълъг живот на батерията, тъй че да го употребявате във всеки комфортен миг, без значение къде се намирате. Това, което несъмнено притегля вниманието, е неговият моден и грациозен дизайн. Бъдете сигурни, че с такова устройства няма да останете незабелязани.

За да ви срещнем в подборности с новия Swift 5 Pro, ще тръгнем по стъпките на специалистите от laptopmedia.com, които ще са наш лидер в пътешествието в света на модерните технологии.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Олекотен дизайн и нараснала издръжливост

Acer e една от дребното компании на пазара, която съумя да реализира изключителни резултати в намаляването на тежестта под един кг на новите преносими компютри и реализирането на извънредно здрав дизайн. За задачата е употребявано магнезиево-литиево и магнезиево-алуминиево железно шаси с дебелина единствено 14,95 mm. За по-добро изстудяване на машината са добавени крачета, ситуирани на задната част на капака на преносимия компютър. С тяхна помощ при отваряне на капака до към 70-80 градуса, той се трансформира в лост, който разрешава повдигането на задната част на тялото на портативния компютър. Така се реализира по-добро изстудяване и преносимият компютър работи съвсем тихо.

Swift 5 разполага с до 1000GB PCIe NVMe SSD, което обезпечава задоволително място за предпазване на аудио- и видео файлове, и 16 GB RAM памет за тяхното дейно възпроизвеждане.

Новият модел на Acer има и 14 " FHD IPS сензорен екран с ултра тънки рамки, което подсигурява необикновено съответствие сред екран и корпус. За да сътвори завладяваща картина, дисплеят се отличава с положително контрастно съответствие и комфортен ъгъл на гледане.

За оптимално улеснение по време на работа Swift 5 Pro разполага с комфортна клавиатура и подсветка, която разрешава да пишете без проблеми даже в късните часове на деня. Тъчпадът обезпечава положително плъзгане на курсора, тъй че сърфирането в мрежата става бързо и без раздробяване.

Батерия, която подсигурява безпроблемно използане на устройството съвсем 12 часа

Когато сте в придвижване, би трябвало да разчитате на преносим компютър с дълъг живот на батерията, който да ви разрешава безпроблемна работа часове наред. За да не пренасяте зарядно устройство непрекъснато с вас, Swift 5 ви дава свободата да работите съвсем 12 часа на цялостна мощ без зареждане. Според тестванията, извършени от laptopmedia.com, батерията от 56Wh трае 11 часа и 40 минути при сърфиране в интернет и 10 часа при възпроизвеждане на видео. В случай че незабавно се нуждаете от бързо зареждане на батерията, можете да си осигурите до 4,5 часа спомагателна работа единствено с 30-минутно зареждане.

Свръхмощност за дните, изпълненени с провокации

Независимо дали употребявате преносимия компютър на работното място, от домашния офис или в близкия парк, Swift 5 ви подсигурява същинско наслаждение при работа. Моделите, предлагани на пазара, са с 10-нанометрови процесори Core i5 и Core i7 на Intel, което разрешава да подберете мощна машина съгласно вашите бизнес потребности. Иновативния GeForce MX250 графичен процесор на NVIDIA обезпечава по-добра продуктивност спрямо интегрираните видеокарти, с цел да можете с лекост да редактирате фотоси и видеа.

Охлаждането на процесора се подсигурява посредством новаторски дизайн, включващ огромен вентилатор и две топлинни тръби за отклоняване на топлината. Резултатите от извършените сравнителни тестовe при оптимално натоварване на процесора демонстрират, че Swift 5 се оправя доста по-добре с постигането на температурен баланс спрямо редица други модели от същия клас. В резултат получавате висока продуктивност при всевъзможни изчислителни задания.

Изключителна съгласуваност и надеждна връзка

Swift 5 разполага с цялостна гама от благоприятни условия за свързване с други устройства. Моделът е екипиран с портове HDMI, USB 3.1 потомство 2, USB 2.0 и Thunderbolt 3. Благодарение на Thunderbolt 3 да вземем за пример можете да свържете външен графичен процесор, в случай че се нуждаете от подобен за игри или за специфични работни процеси. Чрез новаторската MU-MIMO технология имате опция да работите с няколко безжични устройства по едно и също време при по-висока скорост. В допълнение чрез WLAN картата машината поддържа WiFi 6, а двулентовата Wi-Fi връзка обезпечава 1700 Mbps скорост на евакуиране и 75% по-малко забавяне.

Интелигентен дигитален асистент за съвършено осъществяване на всички задания

Достъпът до Swift 5 Pro може да бъде още по-бърз и предпазен, без да се постанова да употребявате ключова дума. С вградения читател за пръстови отпечатъци потвърждавате вашата идентичност комфортно и елементарно, единствено с едно едно допиране. За да не изоставате от графиците си със задания и срещи, може да настроите гласовия помощник на Microsoft и да улесните своя работен развой. Cortana се синхронизира с голям брой устройства и ви оказва помощ да получавате настояща информация, напомнящи вести, а посредством гласови команди да активирате Windows 10, когато дисплеят е изключен.

Е, какво повече ви е нужно за един отличен бизнес преносим компютър? Получавате лека и високопроизводителна машина, която да пренасяте на всички места с вас, опакована в първокласно магнезиево-алуминиево и магнезиево-литиево шаси, което ви подсигурява изключителна издръжливост и невероятна лекост. Елегантният дизайн ще задоволи изцяло естетическото ви възприятие при работата с този първокачествен бизнес преносим компютър, а надеждната връзка и дългият живот на батерията ще ви разрешат да работите с приятност и лекост от всяко кътче и когато и да е.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР