Бизнес климатът през периода е студен. Ще си позволя да

...
Бизнес климатът през периода е студен. Ще си позволя да
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от от 23 до 29 април

Бизнес климатът през интервала е леден. Ще си разреша да обобщя, че не ни подготвя към работа и дейности.

Датите сред 24 и 29 число от месеца са под ръководството на планетата Марс, която се държи по този начин, като че ли от нея зависи всичко и че ни дава разрешение за случването на значимите неща в живота.

Постигаме всичко с пердах и в борба. Те изтощават тялото и организма ни. За страдание, ние не го отчитаме и продължаваме да настояваме, а и да отстояваме планове си по всевъзможен метод.

Много по-разумно е леко да отстъпим, да се отдръпнем и да изчакаме по-добрите времена.

Овен – Не позволявайте на песимистичните мисли да ви пълнят главите. Сигурна съм, че ваша първа реакция е да се разсърдите или да се скарате на някого. Дали да не ви подтикна да потърсите опция в спортната и физическата интензивност? Те ще ви оказват помощ да мислите трезво.

Телец – Направо не можете да повярвате. В действителността на делника ви има светлина, усещате леко усъвършенстване на събитията и оживление при делата ви. Не губете тъкмо в този миг убеденост и се доверявайте повече на интуицията си, както и на личните качества.

Близнаци – Как да повярвате на нечии уверения, че нещата са наред, до момента в който финансовите приходи при вас са повече от незабележими. Причината е в разграничаването ви от епицентъра на събития или по-ясно казано: не стойте надалеч от светлините на прожекторите.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР