Бившият №1 в света Новак Джокович се обърна към феновете

...
Бившият №1 в света Новак Джокович се обърна към феновете
Коментари Харесай

Новак Джокович обясни за състоянието си

Бившият №1 в света Новак Джокович се обърна към почитателите си във Фейсбук и Instagram, като изясни какво е положението му сега. От много време 30-годишният сърбин е малтретиран от травма в лакътя и на Откритото състезание на Австралия предишния месец се видя, че той не е изцяло възобновен.

“Драги другари, дължа ви малко вести, свързани с моето възобновяване. “Влача” тази контузия в последните две години и през този интервал бях при доста лекари. В интерес на истината, имаше доста разнообразни отзиви, разнообразни диагнози, разнообразни предложения… Не ми беше елементарно да избера по кой път да поема и какво да направя. Миналия сезон си взех 6 месеца отмора с вярата да се завърна изцяло възобновен, само че за жалост продължавах да чувствам болежка. Много ми липсваше съревнованието, то е в кръвта ми и трябваше да се опитвам на Australian Open.

Така или другояче с екипа ми стигнахме до заключението да опитам разнообразни способи след края на шампионата в Австралия и преди няколко дни се съгласих да се подложа на лека здравна намеса на лакътя. Изглежда в този момент съм на прав път към цялостно възобновяване. Голямо странствуване се получи, би трябвало да кажа. От него изучавам доста и съм признателен за това. Винаги съм се грижел добре за тялото ми и съм търсел най-естествените способи за лекуване и тялото ми ме е възнаградило с невероятни години в тура.

Чувствам се супер положително надъхан и вдъхновен да последвам програмата по възобновяване ми, с цел да мога да се върна на мястото, което обичам най-вече. Корта. Ще ви държа в течение, благодаря, че ме подкрепяте!”, написа в обществените мрежи носителят на 12 трофеи от “Големия шлем”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР