Бившият №1 в мъжкия тенис Новак Джокович и съпругата му

...
Бившият №1 в мъжкия тенис Новак Джокович и съпругата му
Коментари Харесай

Новак Джокович стана баща на момиче

Бившият №1 в мъжкия тенис Новак Джокович и брачната половинка му Йелена станаха родители за повторно, заяви сръбското издание " Новости ". Двамата към този момент имат щерка, която се споделя Тара.

Най-новият член на фамилия Джокович се е родил в Сърбия в събота късно вечерта, само че повече детайлности не се оповестяват.

Все още няма публично удостоверение от тенисиста или неговия екип, само че " Новости " се базира на информация от частна клиника, в която е родено бебето.

Един от първите, които честитиха на Джокович беше някогашният му треньор Борис Бекер. Ексцентричният немец се раздели с тенисиста през предходната година откакто сърбинът завоюва 25 трофея под негово управление.

Wonderful news from Jelena /Novak @DjokerNole!!! They had healthy baby girl called Tara...
— Boris Becker (@TheBorisBecker) September 2, 2017

Джокович и половинката му Йелена към този момент имат едно дете. Синът им Стефан се роди преди три години.

В момента Джокович почива поради продължителни проблеми с лакътя на дясната си ръка. Сърбинът отхвърли присъединяване в шампионати до края на годината, като ще се завърне на корта при започване на 2018 година

Това е второ бебе в света на тениса в границите на по-малко от два дни. Най-добрата американска тенисистка Серена Уилямс също роди момиче.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР