Бившият затворник Николай Тодоров, който в началото на миналия месец

...
Бившият затворник Николай Тодоров, който в началото на миналия месец
Коментари Харесай

Поредна смърт в семейството на затворника Николай, който се метна от 8-ия етаж

Бившият пандизчия Николай Тодоров, който при започване на предишния месец постави завършек на живота си, хвърляйки се от 8-мия етаж от блок в жк „ Славейков”, се е провалил поради опиати. 41-годишният бургазлия преди съдбовното решение направил опити да удуши болната си майка Калина. Тя изпаднала в безсъзнание, а Николай си е помислил, че е умряла, след което се е метнал от прозореца на жилището в бл. 19.

Жената не е съумяла да понесе нито загубата на сина си, нито раните, породени от него, и всичко това, съчетано с заболяванията, я повалило и тя издъхнала преди седмица. Това оповестиха близки на фамилията, представени от Флагман.бг.

„ Николай беше доста примерно момче като дребен. Ученолюбив, вежлив, прелестно дете. След като приключи гимназия, отпътува да следва в Германия. Там се залюби с германка – страхотна жена. Направиха женитба. Известно време по-късно обаче почнал да използва опиати и започнаха проблемите в фамилията. Баща му даже един път ми показа, че снаха им е прелестна, само че Николай не го бива”, споделя тяхна съседка.

След като опиатите провалили положителния бургазлия, двамата се развели. Николай даже за малко бил настанен в комуна за наркомани. И това обаче не му помогнало. Няколко години по-късно Николай убива личния си татко по нечовечен метод и влиза в пандиза. 41-годишният мъж изкарал 5 години от присъдата си и неотдавна бил на независимост, с помощта на болната си майка. Нямало кой да се грижи за нея и тя е съумяла да го измъкне от пандиза. Неблагодарният мъж вместо да я гледа, всеки ден я биел, описват още съседи.

„ Веднъж я срещнахме в парка, задачите й крайници бяха насинени. Тя сподели, че е паднала, само че ние след това разбрахме, че Николай непрестанно я удря. Когато се хвърли от прозореца, майка му е била открита в безпомощно положение в леглото. Веднага са я закарали в болница. Известно време е била с заплаха за живота, по-късно са съумели да я стабилизират, само че преди седмица разбрахме, че не е издържала и умряла. Жалко, че го изкара от пандиза. Ако беше останал там, в този момент и той, и тя щяха да са живи. Жалко за затритото семейство”, разяснява близка на фамилията.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР