Бившият защитник на Реал Мадрид Алваро Арбелоа не обича да

...
Бившият защитник на Реал Мадрид Алваро Арбелоа не обича да
Коментари Харесай

Арбелоа към Чави: Когато не можеш да обясниш 4 Шампионски лиги за 5 години

Бившият бранител на Реал Мадрид Алваро Арбелоа не обича да си мълчи и постоянно се намесва при вербален спор сред " белите " и Барселона. Бившият капитан на Барселона Чави Ернандес направи любопитно изявление преди няколко дни и то незабавно откри отговори от устата на Алваро. Чави съобщи, че " лос бланкос " са спечелили толкоз доста титли от Шампионската лига през последните години " с шанс ".

" Такива неща се споделят, когато не можеш да обясниш за какво един тим печели ШЛ три пъти подред и четири пъти за пет години. Такова нещо не е правено от никого ", съобщи Арбелоа в изявление за DJ Mario.

" Барселона имаше шанс на " Стамфорд Бридж с гол на Иниеста, до момента в който тимът беше с 10 индивида и съвсем нямаше удар във вратата. Това е шанс. Аз обаче приказвам, когато правиш слаб сезон в Ла Лига, завършваш четвърти, пети, шести, само че печелиш Шампионската лига. На Барселона в никакъв случай не се е случвало. На Мадрид да, това може да се назова шанс ", дубликира Чави. Ла Лига 27 кръг, неделя 8 март  Реал Бетис 2:1краен резулат  Реал Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР