Бившият защитник на Левски Симон Сандберг твърди, че е бил

...
Бившият защитник на Левски Симон Сандберг твърди, че е бил
Коментари Харесай

Бивш футболист на "Левски": Фенове на отбора дойдоха вкъщи и ме заплашиха

Бившият бранител на " Левски " Симон Сандберг твърди, че е бил застрашен със гибел от последователи на тима. Думите му идват в изявление за expressen.se, провокирано от възхода в кариерата му.

Шведът пристигна в " Левски " през лятото на 2016 година, само че поради серия травми изигра единствено пет мача и през есента на идната година се раздели с клуба по взаимно единодушие. След това десният бек се трансформира в главен състезател за " Хамарби " и стигна до националния тим.

По думите му почитатели на сините са считали, че симулира травма.

" Стигна се до такава степен, че последователи пристигнаха до дома ми и ме заплашиха. Казаха, че в случай че не напусна страната, ще умра, както и че имат адреса ми. Мислех какво да направя, само че взех решение да остана. Тези, които ме заплашиха, не биваше да завоюват ", споделя Сандберг.

Шведът показва, че почитателите, които го заплашили, били към 40-годишни и татуирани. " Играх " Плейстейшън " по долни дрехи, тъй като беше доста горещо. Звънна се на вратата и през шпионката видях един обикновено изглеждащ човек. Като отворих, зад него изскочиха двама, приближиха се към мен и започнаха да ми приказват на британски. Не можах да взема думата. "

" Това, което направиха, не беше положително. Това не би трябвало да става ", съобщи Сандберг.

Това не е първият път, в който задграничен футболист приказва за проблеми с почитатели от личния си клуб, откакто е напуснал България.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР