Бившият защитник на Левски Симон Сандберг, обяви пред шведското издания

...
Бившият защитник на Левски Симон Сандберг, обяви пред шведското издания
Коментари Харесай

Шведски национал: Огромни фенове на Левски дойдоха у нас и казаха, че ако не напусна, ще умра

Бившият бранител на Левски Симон Сандберг, разгласи пред шведското издания " Еxpressen ", че до момента в който е бил при сините, е заплашван с ликвидиране от почитатели на отбора. В момента бранителят играе за Хамарби, а към този момент е и национал на Швеция.

“Дойдох в Хамарби от тежък интервал в България и Левски, тъй че тук се усещам добре. Престоят ми бе обвързван с проблем в коляното. Отне ми повече време да се завърна в игра от предстоящото. Уж щях да не присъствам месец, само че ми лиши половин година. Имаше таблетки, инжекции. Не знам дали лекуването ми бе вярно, или не”, споделя Сандбрег, след което продължава:

“Феновете мислеха, че неистина за травмата. Трудно е да да се каже всичко, тъй като бе прекалено много. Мога да напиша книга от 300 страници. Стигна се до такава степен, че последователи пристигнаха в къщата ми и ме заплашиха с ликвидиране. Играех Плейстейшън по долни дрехи, тъй като беше топло. Тогава се звънна на вратата, погледнах през шпионката и видях елементарен човек. Когато отворих, изскочиха още двама. Бяха големи, на към 40 години, татуирани… Започнаха да приказват на британски. Това продължи към минута.

Казаха, че в случай че не напусна страната, ще умра, тъй като имат моя адрес. Замислих се какво да върша.

Бях там, с цел да играя футбол. Нищо друго. Това, което направиха, не беше вярно. Не бях създавал никакви проблеми в клуба и правех всичко както би трябвало. Така не могат да се отнасят към никого. Такива неща не би трябвало да се случват. Реших, че те няма да завоюват и останах. След това се появи шансът да заиграя в Хамарби. Сега се усещам по-силен и към този момент не се занимавам с глупости”, изяснява Сандберг.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР