Бившият защитник и председател на УС на Левски Николай Илиев

...
Бившият защитник и председател на УС на Левски Николай Илиев
Коментари Харесай

Легенда скочи в защита на Хубчев и нападна шефовете

Бившият бранител и ръководител на УС на Левски Николай Илиев даде ласкава оценка на треньора Петър Хубчев и разкритикува управлението на клуба. Според Илиев само Хубчев знае какво значи Левски и дава сърце и душа за клуба.

"Гледах един мач на Левски и взех решение повече да не го върша на този стадий. Не мога да разясня съответно срещите с Берое и реванша с АЕК Ларнака затова. С това управление не виждам вероятности пред Левски. Единствено Петър Хубчев, който за мен е експерт, дава сърце и душа за клуба. "

"Другото, както и да го погледнем, като организация и промени, които направиха, човек се хваща за главата и си споделя: "Това не е правилно. Не може да бъде Левски. " В клуба няма левскари, няма по какъв начин да се съобщи този дух на футболистите, когато излизат на терена. "

"Жалко е, че хора като мен стопираха да гледат мачовете, тъй като няма какво да се види. Трябва да се даде време на Хубчев. Ясно е, че самичък няма да успее. Убеден съм, че футболистите, които идват на "Герена ", огромна степен не са определени от него. Може би сега най-важното за Левски е финансовата непоклатимост, само че се тези хора на виновни постове не виждам вероятност ", сподели Николай Илиев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР