Бившият заместник изпълнителен директор на БФС Христо Запрянов сподели в

...
Бившият заместник изпълнителен директор на БФС Христо Запрянов сподели в
Коментари Харесай

Запрянов: Най-трудно е да се опитваш да правиш нещо в ситуация на агресия и постоянни нападки

Бившият заместител изпълнителен шеф на БФС Христо Запрянов показа в изявление за сътрудниците от " Дарик ", своята равносметка за свършеното в родния футбол, като призна, че най-голямата компликация е било съществуването на нулево публично доверие.

" Най-трудното нещо е да се опитваш да правиш нещо в обстановка на експанзия и непрекъснати нападки. Минахме и през пандемия. Затова не бяхме готови и трябваше в действително време да се учим.

Постановката на мача с Англия, аз по този начин си я назовавам, митингите на мача с Унгария, злополуката в Грузия, всичко беше доста мъчно. Най-трудно обаче беше да се опитваш да правиш неща в конюнктура на всеобщо съмнение. Смея да настоявам значително несправедливо.

Смятам, че всичко в този живот е въпрос на опит. Не скърбя. Хубаво е някои истини да се знаят, а точно каква е функционалността на хората в администрацията. Моята да вземем за пример - бях шапка на интернационалния връзки, маркетингова връзка, имиджова поддръжка, екипировка и така нататък Тоест моята роля не е била да взимам решения. Има си Изпълком и президент. Искам доста дебело да подчертая, че в администрацията на БФС има огромни експерти. Аз работя с УЕФА, обикалям Европа непрекъснато, несъмнено е субективно мнението, само че много хора, които са идвали в България, са очаровани от метода, по който се работи. Колкото и да е невисок рейтингът на БФС, има доста хора, които си правят работа великолепно ", счита някогашният заместител изпълнителен шеф, който преди този момент беше пресаташе.
 Главният методист на БФС: Приятно съм сюрпризиран от Георги Иванов и всичко, което съумя да направи
Главният методист на БФС: Приятно съм сюрпризиран от Георги Иванов и всичко, което съумя да направи

" Детско-юношеският футбол е доста сложна тематика "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР