Бившият заместник-директор на ФБР Андрю Маккейб твърди в петък, че

...
Бившият заместник-директор на ФБР Андрю Маккейб твърди в петък, че
Коментари Харесай

Бивш служител на ФБР: Приликите между Байдън и Хилъри Клинтън съобщават за „отвратителни“

Бившият заместник-директор на ФБР Андрю Маккейб твърди в петък, че отчетът на специфичния прокурор по отношение на задържането на секретни документи от президента Байдън, до момента в който вицепрезидентът има „ отвратителни прилики “ с констатациите от следствието на организацията от 2016 година на имейлите на някогашния държавен секретар Хилари Клинтън.

Въпреки че отчетът от 388 страници на специфичния прокурор Робърт Хър, оповестен в четвъртък, откри, че Байдън „ съзнателно “ е запазил документите след напускането на Белия дом, без обвинявания бяха повдигнати против президента. Хър, в известието си, означи, че Байдън е „ приветлив, доброжелателен, възрастен мъж с неприятна памет “, което притегли вниманието на демократите и Белия дом.

В изявление за CNN, Маккейб сподели, че Хър – който беше назначен от някогашния президент Тръмп – се пробва да угоди на критиците на Байдън.

Маккейб сподели, че Хър, назначен от Тръмп прокурор, евентуално се пробва да угоди на двамата съдружници на Байдън, като не повдига обвинявания, и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР