Бившият зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов днес учредява официално партията

...
Бившият зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов днес учредява официално партията
Коментари Харесай

Криминалният психолог Тодор Тодоров: Влизам в партията на Цветан Цветанов, защото му вярвам

Бившият зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов през днешния ден учредява публично партията си " Републиканци за България ".
Още по тематиката
Събитието е планувано за 13 ч. Вече има стотици заявки за участие в новата партия, заяви самият Цветанов. Основна част от тях са някогашен членове на ГЕРБ, кметове, регионални координатори и депутати. Формацията на досегашната дясна ръка на премиера Бойко Борисов е позиционирана в център-дясно и има упоритостта да бъде показана в идващото Народно заседание.

Един от членовете на новата политическа групировка е известният престъпен психолог Тодор Тодоров, който участваше в договарянията с банковия грабител в Сливен преди години. Тази заран той съобщи пред bTV, че няма аргументи да не има вяра на Цветанов, тъй като е работил с него в системата на Министерство на вътрешните работи и е подготвен да го последва.

" Не е имало нито един миг в който да усетя, че нещо не би трябвало да се случи по верния метод. Когато би трябвало да се работи, в никакъв случай не е имало подчинение, " чадър " или както желаете до наречете, постоянно се е работело до последната капка кръв, в случай че мога по този начин да го кажа ", сподели Тодоров, който посочи, че се познават от малко повече от 20 година, само че не са близки и не е ходил в жилището му.

Относно разрива сред Цветанов и Борисов Тодоров разяснява, че никой не остава прекомерно дълго време покрай премиера.

„ Разривът сред двамата не ме изненада - видял съм и съм забелязал през годините, че никой не е останал прекомерно покрай Борисов . Според мен, тъй като той има способността според от това какъв му е ползата да се освобождава от хора, които по някакъв метод биха му пречили за реализиране на неговите цели “, сподели престъпният психолог.

Той не изключи в бъдеще да се работи в някаква тенденция с ГЕРБ, само че с изискване:

" ГЕРБ е изгубила човешкия си облик, трябват промени, в случай че те трансформират своя образ, в случай че имаме идентични полезности и идеали, не пречи да работим дружно в някакъв миг и в някаква тенденция дружно ".

Тодоров посочи, че не се вижда като народен представител, а по-скоро желае да помогне партията да укрепне.

Той добави, че поддържа митингите, само че не ги посещава след решението да се причисли към новата политическа групировка, тъй като не желае да бъде свестен неправилно:

" Не желая хората да си мислят, че се пробвам да натрупам дивиденти, тъй като доста политически водачи се пробваха към този момент да се възползват от публичното неодобрение ".

Той показа и какво е неговото персонално своето имущество, като го дефинира като нещо обикновено – има панелен апартамент на заем, родителите му имат една къща, покрай София има незастроен парцел, както и малко място за каравана в Гърция.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР