Бившият зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов даде старт на политическия

...
Бившият зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов даде старт на политическия
Коментари Харесай

И Цветан Цветанов се прицели в център-дясното |

Бившият зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов даде старт на политическия си план " Републиканци за България " със събиране на предприемчив комитет, който да учреди партия. На сбирката в НДК пристигнаха 89 души, измежду които някогашни сътрудници на Цветанов от ГЕРБ, спортисти, предприемачи и журналистът Горан Благоев.

Цветанов си слага амбициозната задача за сплоти поддръжниците на центъра и дясното в политическото пространство, които отстояват евроатлантическите полезности, както и да сплоти всички етноси в страната. 

В инициативния комитет влиза някогашният ръководител на външната парламентарна комисия и ексдепутат народен представител на ГЕРБ Джема Грозданова, координаторът на ГЕРБ по въпросите на малцинствата в област Шумен инж. Гюнай Исмаил, братята Павел и Румен Вълневи, които имат бизнес в Съединени американски щати и бяха притежатели на към този момент несъществуващата телевизия BiT, журналистът Горан Благоев, който води предаването " Вяра и общество " по Българска национална телевизия, трикратният международен първенец по повдигане на тежести Благой Благоев и други

" При тази борба и опълчване в политиката сега би трябвало да намерим пътя към една нормалност. Днес не виждам в страната да има хоризонтът, който би трябвало да има. Липсва действителен политически спор. Половината българи не гласоподават, може би тъй като доста хора се разочароваха от гласа си до момента ", сподели Цветанов.

Основните акценти в програмата на бъдещата партия са обучение, правосъдна система, просвета, междинен и дребен бизнес, както и електронно ръководство.

" Републиканци за България " ще бъде учредена в незабавен порядък на 27 септември.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР