Бившият зам.-председател на ГЕРБ и дясна ръка на лидера Бойко

...
Бившият зам.-председател на ГЕРБ и дясна ръка на лидера Бойко
Коментари Харесай

Цветанов: Арестът на Борисов е показен, но е виждал Божков в Банкя и МС

Бившият зам.-председател на ГЕРБ и дясна ръка на водача Бойко Борисов Цветан Цветанов не се е чул с него, откакто е видял ареста му по медиите . Откак е напуснал партията Цветанов не се е чувал с Борисов. Това описа той пред БТВ през днешния ден.

Цветанов проучва ареста на водача на ГЕРБ - той счита, че не е употребена несъразмерна мощ, карцерът е неточност, само че е имало огромна показност. Той разяснява обвиняванията - от 2019 г, рекет към Васил Божков. " Грешката е в Министерство на вътрешните работи, когато се върви към подобен арест - би трябвало да имаш доказателства и би трябвало да работиш с прокуратурата и да поискаш 72 ч мярка. Видя се правосъдното решение, позицията на прокуратурата, която демонстрира, че през днешния ден в България единственото водещо в политическия живот на страната е омразата . Трябва да има проверка на държавното управление на Борисов 3, само че не по този метод, а с доказателства, безапелационен е Цветанов.

Остава мистерия по какъв начин пиарката на Бойко Борисов - Севдалина Арнаудова е правила ежемесечни срещи с Васил Божков , разяснява още той. Самият Цветанов разяснява, че от самото начало в ГЕРБ не е посещавал Васил Божков. Всичко, което приказва предприемачът, би трябвало да бъде изяснено, изиска той. За Борисов и Божков Цветанов знае, че са имали връзка, виждал го да излиза от резиденцията в Банкя, и в Столичната община, и в Министерски съвет.

Рекет от управлението на ГЕРБ Цветанов не е виждал - стана ясно от думите му. Той посочи, че към законите за хазарта има отношение единствено ръководителят на водещата комисия - в тази ситуация на бюджетната Менда Стоянова, само че тя е тествана и нищо не е намерено по отношение на нея.
 Божков: Бойко ме викна в Бояна, прати ме при Менда, а след това плащах на Влади
Божков: Бойко ме викна в Бояна, прати ме при Менда, а след това плащах на Влади

Носел милионите в джобовете си, а Арнаудова идвала за " техните настоящи потребности "

След 2013 г успеваемост в битката с корупцията няма, безапелационен е Цветан Цветанов. До ден-днешен не си изяснява за какво Кирил Петков към момента не сменя борда на " Булгартрансгаз " поради Турски поток. В момента той приказва в Брюксел за корупционната скица там, само че не е подхванал дейности, което значи, че имаме продължение от всичко, което се случва в последния мандат на Борисов, изясни той. Цветанов изиска министър председателят Петков да види контракта, подписан през последните дни в Министерски съвет (меморандум в енергетиката с американски фирми), тъй като счита, че там има " съветски пари ".

Относно " Апартаментгейт " - Цветанов отхвърля да е имало корупция , той напуснал всички постове, с цел да не се петни името му - за него това е комфортната тематика, засегнала КПКОНПИ, Върховен касационен съд, само че кой от тях напусна, попита той.

По въпроса за неговите зрелищни акции по време на неговия мандат в Министерство на вътрешните работи - той призна, че е имало неточност в публичността, само че са избавени доста човешки животи.
 Борисов арестуван при спецоперация на ГДНП Обновена
Борисов арестуван при спецоперация на ГДНП

Мащабната интервенция е по 120 случая на злоупотреби с евросредства

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР