Бившият вратар на Пирин Мирослав Митев се завърна в клуба,

...
Бившият вратар на Пирин Мирослав Митев се завърна в клуба,
Коментари Харесай

Мирослав Митев: Вратарите на Пирин трябва да летят като финикийци

Бившият вратар на Пирин Мирослав Митев се завърна в клуба, с цел да поеме подготовката на вратарите в представителния тим. Митев, който за последно работи в тима на Монтана ще управлява и подготовката на младите вратари в ДЮШ. Ето какво показа той пред клубния уебсайт:

" Много съм удовлетворен и благополучен, че още веднъж съм тук. Приех поканата на управлението на драго сърце - постоянно е хубаво да си вкъщи. За последно бях в Пирин през 2013 година Доста неща се трансформираха оттогава. В последните години се вижда усъвършенстване на инфраструктурата, терените в Рилци и Падеш са чудесно поддържани и готови, стадион " Христо Ботев е реновиран. Общината и клуба работят в отличен синхрон. Има фронт за работа, което ме радва.

Мястото, което Пирин заема в класирането не дава отговор на традициите и историята на клуба. Тази година е юбилейна и това ни задължава. Започва здрава работа, с цел да върнем положителното показване.

Ще работя с други двама някогашни футболисти на Пирин - Петър Михтарски и Радослав Митревски. Вие ни наричате " митове ", аз не обичам това определение. Не мога да лежа на " остарели лаври ". Във футбола няма " през вчерашния ден ", а единствено през днешния ден и на следващия ден.

Ще работя с вратарите на първия тим, само че ще давам отговор и за подготовката на вратарите във Втория тим и тези от школата. Предстои доста работа и вратарите към този момент го усетиха. Няма почивен ден, вратарите на Пирин би трябвало да летят като " финикийци ", би трябвало да са като " пружинки ". Всичко е здрава работа. Иначе няма по какъв начин да се получат положителни резултати " показа Митев.
 Пирин се готви за първа контрола
Пирин се готви за първа контрола

Спарингът ще е утре
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР