Бившият вратар и треньор на вратарите на ЦСКА – Ивайло

...
Бившият вратар и треньор на вратарите на ЦСКА – Ивайло
Коментари Харесай

Пифа: ЦСКА нищо не играе

Бившият вратар и треньор на вратарите на ЦСКА – Ивайло Петров-Пифа, разкритикува представянето на армейците през есенния полусезон в спортно предаване на „ Господари на ефира “.

„ Тежка тематика за мен. ЦСКА не играе нищо. Единственият – дори не мач, а полувреме, беше първото полувреме против Локо Пловдив. ЦСКА не демонстрира този дух, този темперамент на тим, който желае да стане първенец “, разяснява Пифа продукцията на алените.

„ Чета, чувам, виждам – почитателите отново били отговорни. Футболът, спортът е за почитателите. Ако не можеш на напрежение – бомбички, почитателите влизат, викат, значи ти не си за Левски и ЦСКА “, добави той.

„ Работил съм с Нестор. От това, което виждам, тимът няма изявен водач. А един отбор… Ако нямаш водач – за на никое място не си. Няма кой да се нагърби, да хване моментите – да се скара, да вдигне духа. Това в ЦСКА го няма. Днешните футболисти са и малко капризни и не търпят на рецензия. Не търпят да им казваш истината “, сподели още Петров.

„ Опираме до финансови благоприятни условия. Не че господин Ганчев няма пари. Аз всяка година споделям, че ЦСКА ще стане шамион. Сърцето ми и душата ми желаят това нещо, само че Лудогорец е любимец. Особено след успеха оня ден. Не мога да кажа на черното бяло “, заключи Пифа.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР