Бившият волейболен национал Владимир Николов сподели в социалните мрежи гордостта,

...
Бившият волейболен национал Владимир Николов сподели в социалните мрежи гордостта,
Коментари Харесай

Владо Николов: Когато децата те правят щастлив

Бившият волейболен национал Владимир Николов показа в обществените мрежи гордостта, която изпитва от представянето на своя максимален наследник Александър Николов в Съединени американски щати. Талантливият волейболист дебютира в колежанското състезание, като завоюва и две самостоятелни награди.

Алекс Николов дружно със своя Лонг Бийч стигна до финала в шампионата, само че остана на второ място.

Ето какво написа легендата на българския волейбол и президент на клуб Левски Владимир Николов:

" Когато децата те вършат благополучен!

Изпращайки Алекс за Америка, му споделих - " Хайде, покажи какво можеш и макар, че си единствено на 18 и отиваш на напълно непознато и друго място, се бори до последно. Наградата " Новак на годината " може да е твоя. "

А той ме погледна право в очите и ми отвърна - " Тате, това самопризнание не ми е толкоз забавно, аз ще се боря за оценката " Играч на годината ".

И най-после сграбчи и двете като се трансформира в първия дилетант /първокурсник/ в историята на американския волейболен шампионат, който бива избран за " Играч на годината ".
За един сезон порасна и възмъжа, накара американците да го почитат и ценят.

След Радо Парапунов още веднъж имахме българско присъединяване на финала на шампионата. Този път останахме втори, само че Алекс и тимът му се бориха до последно. И мисля, че доста скоро ще бъдат и на върха.

Дерзай, момче! "
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР