Бившият военен министър Ненчев демонстрира с циничен тон - фрапираща

...
Бившият военен министър Ненчев демонстрира с циничен тон - фрапираща
Коментари Харесай

Експертът Ха Джи Борис: Ненчев, нашите пилоти не са камикадзета!

Бившият боен министър Ненчев показва с безсрамен звук - фрапираща непросветеност. Общо предписание в авиацията по целият свят е, водачите при нерешителност в благополучният излаз на полета, да не изхвърчат или да го приключват. Може би не е важало единствено за летците камикадзе. Това написа военният водач Ха Джи Борис. Това Ненчев назова злобно - " пуч ". Възмутен съм и единствено по-доброто ми образование го избавя от химията на риторично-словесният ми боеприпас, разяснява още той.

Хаджи, аз за разлика от теб си му теглих няколко нашенски до 9-то коляно.Точно такива министри приземиха освен БГ авиация само че и цялата войска.Нарязаха я на скраб и я доведоха до просешка сопа.Срам ме е че има такива хора като този, написа различен специалист в поддръжка на Ха Джи Борис.

Ненчев е подигравка на политик.Един циркаджия който близки роднинства и познанства са побутнали нагоре към власта.Жалко е, че такива като него и други ръководят страната, а народът тъне в бедност и се самоизяжда от завист един различен делейки се на наши и ваши.Думата пуч е доста хубава тогава, когато е изпълнена със наличие, само че за жал тя не е удачна за нашите военни защото те могат единствено да пушат безмълвно пред Народното събрание и да стопират да летят.С една дума и за пуч не ставаме, та камо ли Ники Бетера да я лепи като етикет на нашите военни, спходеля своето мнение и Георги Георгиев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР