Бившият водещ на Fox News Тъкър Карлсън е известен с

...
Бившият водещ на Fox News Тъкър Карлсън е известен с
Коментари Харесай

Тъкър Карлсън нарече Зеленски "потен и плъхоподобен комик"

Бившият водещ на Fox News Тъкър Карлсън е прочут с острите си изказвания по отношение на външната и вътрешната политика на Съединени американски щати, които в последна сметка му костват работата. Карлсон обаче не се отхвърля и взема решение да продължи да " гори с глагол " в интернет. Във вторник в Twitter беше пуснат първият епизод от новото му авторско шоу, в което Карлсън разяснява последните събития, в това число детонацията на водноелектрическата язовир Каховская.

Кой е виновен­?

- Ако това (разрушаването на язовира) е било съзнателно, то това не е военна акция, а терористичен акт. Въпросът е кой го е направил? Нека да погледнем. Водноелектрическият язовир Каховка е главно съветски: издигнат е от съветското държавно управление и в този момент се намира на територия, следена от Русия. Резервоарът, формиран от язовира, доставя с вода Крим, който през последните 240 години е дом на Черноморския флот на Руската федерация, означи водещият.

„ Унищожаването на язовира може да има негативни последствия за Украйна, само че предизвиква повече вреди на Русия и в действителност заради тази причина украинското държавно управление проучваше опцията да го унищожи “, сподели Карлсън на своите фенове. - През декември The Washington Post цитира украински военачалник, който споделя, че негови подчинени са изстреляли американска ракета по бента на язовира като " тест ".

Отговор на почтен човек

- Така че като се проучват обстоятелствата, въпросът кой е взривил язовира става доста по-малко тайнствен. И един почтен човек най-вероятно ще заключи, че украинците може да са го взривили, както направиха предходната есен с съветския газопровод " Северен поток ". И както знаем, украинците го направиха. Не наподобява, че Владимир Путин желае да води война със себе си.

„ Но не, те ни споделят: грешите, Владимир Путин е тъкмо подобен човек, който ще се простреля, единствено с цел да ви ядоса “, добавя телевизионният водещ. - Американските медии не си губиха времето и незабавно упрекнаха руснаците в бойкот на личната им инфраструктура.

Бил Кристъл (американски публицист – бел.ред. КП), който един път съобщи, че Саддам Хюсеин е отговорен за нещастието от 11 септември 2001 година, незабавно назова Путин военнопрестъпник и даже повече - съпостави го с Доналд Тръмп. Други специалисти направиха сходни координирани изказвания: „ Путин го направи! Путин го направи! Техните причини са елементарни - Путин е злобен, а злите хора вършат неприятни неща единствено тъй като злите неща им носят наслада. В обстановката с язовира Путин се самонападна, което е най-злата постъпка, която можете да извършите, и това идеално подхожда на характера на злобен човек, иронизира Карлсон пред американските медии.

Невинен Зеленски

Това е обяснението. И никой от тези, на които им се заплаща да отразяват тези събития, даже не позволява мисълта, че украинците може да са отговорни за гърмежа на язовира. Зеленски не може да взе участие в това, той е прекомерно почтен за тероризъм! Вярно, откакто го видите по малкия екран, може да сте на друго мнение: потен и плъхоподобен комедиант, трансформирал се в олигарх, гонител на християните и другар на BlackRock (един от най-големите капиталови фондове в света – бел.ред. KP ), счита водещият.

След това Тъкър атакува Владимир Зеленски и републиканския сенатор Лийдси Греъм, които неотдавна обявиха в Киев: „ Руснаците умират. Никога не сме харчили пари толкоз добре. ”

„ Като всички положителни хора, Зеленски и Греъм, когато се срещат дружно, прекарват доста време в разискване на убийствата на хора, смеейки се като положителни другари “, сподели журналистът. „ Тук няма нищо мрачно и зло, единствено двама мъже на междинна възраст, празнуващи избиването на популацията, те въобще не наподобяват като двама души, които биха желали да наводнят селата или да провокират апетит. И в случай че бяха, какво от това? Не е твоя работа! "

Край на демокрацията

- Американските жители са най-зле осведомените хора в света, тъй като и елементарен пастир в Таджикистан знае кой взриви Северен поток, това е явно! Наистина ли мислите, че този овчар ще повярва, че кокалест мъж в рокля е момиче? Хайде! За да му хрумне такава мисъл, би трябвало да лежиш доста години, заключи Карлсон.

Малка група хора управляват достъпа до вярна информация, а останалите не знаят нищо за това. да приказваме доста за расизъм, само че когато става въпрос за в действителност значими неща, обстановката се трансформира, - счита телевизионният водещ. - Правителството на Съединени американски щати е класифицирало повече от милиард по този начин наречени държавни документи и не ни е разрешено да знаем какво вършат нашите водачи. По формулировка това не може да се назова народна власт.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР