Бившият вицепрезидент на САЩ - Майк Пенс и бившият губернатор

...
Бившият вицепрезидент на САЩ - Майк Пенс и бившият губернатор
Коментари Харесай

Майк Пенс и Крис Кристи влязоха в президентската надпревара в САЩ

Бившият вицепрезидент на Съединени американски щати - Майк Пенс и някогашният губернатор на Ню Джърси - републиканецът Крис Кристи, влязоха в президентската конкуренция в Съединените щати.
Прочетете още
Кристи е един от най-острите критици на някогашния президент Доналд Тръмп и се обрисува като претендента, подготвен да влезе в пряк конфликт с него. Кристи разгласи кандидатурата си в Ню Хемпшир и разказа Доналд Тръмп като захласнат от себе си и непочтен човек.

Само ден по-рано някогашният вицепрезидент на Доналд Тръмп - Майк Пенс, също се включи в конкуренцията за номинацията на републиканците и по този начин се обрисува необикновен за американската политика сюжет - президентска двойка от президент и вицепрезидент се изправят в борба един против различен.

Бившите губернатори Ники Хейли и Аса Хътчинсън също се кандидатират. Очаква се през днешния ден в конкуренцията да се включи и Дъг Бъргам. Но най-големият съперник на Тръмп остава губернаторът на Флорида - Рон Десантис. Проучванията на публичното мнение все още сочат, че Тръмп води с 30 пункта пред Десантис, а нито един от другите претенденти не получава утвърждение над 10%.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР