Бившият вицепрезидент на САЩ Джо Байдън не обяви, че ще

...
Бившият вицепрезидент на САЩ Джо Байдън не обяви, че ще
Коментари Харесай

Бившето вице на Обама не обяви дали ще се кандидатира за президент

Бившият вицепрезидент на Съединени американски щати Джо Байдън не разгласи, че ще се кандидатира за президент на изборите следващата година, както чакаха доста демократи, само че позволи неточност на езика, която може би демонстрира, че има желание да го направи скоро, предадоха Асошиейтед прес и Франс прес, представени от Българска телеграфна агенция.

В тирада на публична вечеря на деятели на Демократическата партия в щата Делауер Байдън насочи открити рецензии против настоящия президент Доналд Тръмп. Според някогашния вицепрезидент на Барак Обама Съединени американски щати имат потребност да намерят опция за консенсус, с цел да преодолеят разделянето, което съгласно него всява Белият дом.

" Казват ми, че съм подложен на рецензии от новата левица. Аз съм най-прогресивният от всички, кандидатирали се за президент ", съобщи Байдън, преди да се поправи. " Извинете, от тези, които биха се кандидатирали ", съобщи той с усмивка.

Присъстващите обаче видяха двусмислието и някои се скандираха " давай, Джо, давай ". " Не го направих преднамерено ", отвърна Байдън, преди да продължи прекъснатата си тирада.

Според някогашния вицепрезидент идните през 2020 година президентски избори са най-важните от цялостен век, тъй като " залогът е толкоз огромен ", отбелязва Агенция Франс Прес.

Останалата част от речта на Байдън също звучеше като произнесена от политик, който се готви да разгласи кандидатурата си, отбелязва АП.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР