Бившият вицепремиерът Валери Симеонов е номиран за водач на листата

...
Бившият вицепремиерът Валери Симеонов е номиран за водач на листата
Коментари Харесай

НФСБ с твърда номинация Симеонов да води евролистата на ОП

Бившият вицепремиерът Валери Симеонов е номиран за лидер на листата на евроизборите на обединението " Обединени патриоти ". Това стана ясно на конференция на НФСБ в централата на партията.

В името на съдружното партньорство да сегашния стадий не са провеждани диалози с други политически партии , разнообразни от съдружния формат, изясни заместник-председателят на НФСБ Борис Ячев.

Припомняме, малко по-рано се организира съдружен съвет на ръководещата коалиция, на който не присъстваше Валери Симеонов.

Предложението Симеонов да оглави листата на патриотите за евровота бе направено в Бургас на 10 февруари.

Преди това - на 22 януари общественици издигнаха кандидатурата на зам.-председателя на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки за втори мандат в Европарламента.

Ден преди този момент - на 21 януари водачът на " Атака " Волен Сидеров отхвърли да води листата на Патриотите за евроизборите. Това стана ясно от фейсбукстраницата на Волен Сидеров. Атакистите назовават " откровени неистини " информацията, че са водени диалози за присъединяване в евролистите.

" До момента диалози за идните евроизбори не са водени в обединението " Обединени патриоти - НФСБ, АТАКА и Вътрешна македонска революционна организация " и надлежно въпросът за водаческото място на евролистата не е поставян ", написа на обществения профил на Сидеров.

Седмици по-късно водачът на " Воля " Веселин Марешки съобщи, че може да се мисли за явяване с обща листа дружно с " Атака " на евровота.

По-рано през днешния ден, 10 февруари, вицепремиерът и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов съобщи, че желае трите партии в обединението - Вътрешна македонска революционна организация, НФСБ и " Атака " да се явят дружно на евроизборите.
 Сидеров желае да задължи евродепутатите да подаряват част от заплатите си
Сидеров желае да задължи евродепутатите да подаряват част от заплатите си

Кворумът в Министерски съвет и измененията в Изборния кодекс нямали значение

Очаквайте детайлности!
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР