Бившият вече селекционер на Испания Луис Енрике е имал желание

...
Бившият вече селекционер на Испания Луис Енрике е имал желание
Коментари Харесай

Луис Енрике искал да поеме Челси още сега, но ръководството предпочело Лампард

Бившият към този момент селекционер на Испания Луис Енрике е имал предпочитание да поеме Челси незабавно след уволнението на Греъм Потър и е останал отчаян от решнието на Тод Боели да назначи Франк Лампард до края на сезона, оповестява испанският вестник “АС ”. 
 Изключителен Брайтън удължи отрицателната серия на Челси Изключителен Брайтън удължи отрицателната серия на Челси
Лондончани се разделиха с Потър при започване на април и точно Луис Енрике бе считан за един от любимците за негов правоприемник. Той даже отлетя за Лондон, с цел да договаря с шеговете на “сините ”, само че в последна сметка от управлението са решили да назначат някогашния халф на отбора като краткотраен вид. Това решение е разочаровало някогашният ментор на Барселона, който е имал предпочитание да стартира работа незабавно. 

Въпреки случилото се той продължава да е считан за един от любимците за нов ментор на Челси от лятото дружно с Юлиан Нагелсман.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР