Бившият вече премиер Кирил Петков афишира връзката си с говорителката

...
Бившият вече премиер Кирил Петков афишира връзката си с говорителката
Коментари Харесай

РАЗВОД: Кирил Петков разкри връзката си с Лена?

Бившият към този момент министър председател Кирил Петков обявява връзката си с говорителката на досегашния кабинет Лена Бориславова в последния момент от пребиваването си на " Дондуков " 1. Двамата, без да се свенят от съществуването на десетки камери и кореспонденти, се хванаха за ръка по стълбите към изхода от постройката.

Само преди няколко дни, както Lupa.bg писа в четвъртък, на последното съвещание на кабинета " Петков ", Бориславова се появи в залата без годежния пръстен, връчен й от Мирослав Иванов. Последният началник на Народното събрание е в дългогодишна връзка с Лена, като двамата разделят един покрив в столичен апартамент.

След серия спекулации, че в действителност Бориславова и Кирил Петков имат връзка, тя реши да отиде в Народното събрание и в коридорите демонстративно сподели бижуто пред свои сътрудници от " Продължаваме промяната ".

Кадърът през днешния ден е дело на Българска национална телевизия и недвусмислено демонстрира повече от колегиалните и другарски, както ги дефинира Лена преди няколко седмици, връзки с екс министър-председателя.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР