Бившият вътрешен министър Румен Петков обяви в ефира на Тази

...
Бившият вътрешен министър Румен Петков обяви в ефира на Тази
Коментари Харесай

Румен Петков хвърли бомба в ефира: Убитият Марио Панчев е бил агент на МВР, министър Радев да си ходи

Бившият вътрешен министър Румен Петков разгласи в ефира на „ Тази събота и неделя ” по БТВ, че килърът на избягалия пандизчия Владимир Пелов - Марио Панчев, е бил сътрудник на Министерство на вътрешните работи и прикани за следващ път МВР-министъра Валентир Радев да си върви.

Ето какво съобщи Румен Петков:

„ Не може вътрешния министър да каже за Пелев: Малшанс, тъкмо да го хванем и нашият сътрудник го гръмна. Това не е смях, това  е разруха на Министерство на вътрешните работи. Абсурд е, да имаш писмени и други сигнали, и да не го хванеш. Това е злополука, трагекомизъм. Не Радев, а другия след него би трябвало да направи разбор на случилото се.  

Да, Марио Панчев е бил сътрудник на Министерство на вътрешните работи. Той е индивидът, който е в основата на свидетелските показания против Пелов. Той е този, който е уведомил Министерство на вътрешните работи за всичко, което се случва. Ако той не е сътрудник, значи има нещо доста сбъркано. Значи мрежата на сътрудниците и помагачите е унищожена. Да има три пъти повече храна в жилището, където са се укривали Пелов и Колев, да има повече ток, вода и никой да не каже на Министерство на вътрешните работи...

В Ботевград няма полиция, там съставът е сведен. Случаят, обаче е от национално значение и да не се изпратят спомагателни сили, това е аршин за качеството на полицията, за агентурната мрежа, за способността на Министерство на вътрешните работи да набира информация. Това е деморализирана система и обществото не желае да работи с тази система.

Няма страна, нарушителите вземат решение проблемите... ”
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР