Бившият вътрешен министър Младен Маринов се яви на разпит в

...
Бившият вътрешен министър Младен Маринов се яви на разпит в
Коментари Харесай

Младен Маринов: Какви връзки да имам с Митьо Очите? Аз го заключих |

Бившият вътрешен министър Младен Маринов се яви на разпит в ГДБОП, а на излизане съобщи, че не познавам Митьо Очите и братя Маргини. 

" Какви връзки да имам с Митьо Очите? Аз го заключих ", безапелационен беше Маринов, като добави, че не е бил на разпит. 

Той беше свикан в ГДБОП по сигнал на Антикорупционния фонд за връзки сред някогашния министър и шефовете на Делта гард. Преди Маринов в

По думите на някогашния Министерство на вътрешните работи министър е оказал подпомагане на служителите на реда и не е бил на разпит, а е получил призовка за сведение по неизвестен сигнал. 

" Знаете, че съм порядъчен човек. 30 години имам работа в полицията. Оказах подпомагане на служителите на реда, които ме питаха въпроси. Нека завърши инспекцията, уповавам се да бъде изнесена на всички, с цел да стане ясно, че няма защо да се тормозя ", сподели още той. 

Относно, на които той се среща със притежателите на Делта гард и хора на Митьо Очите, братя Маргини и Стъки, Маринов съобщи, че не може да разяснява нещо, което не знае какво е и е от 2005 година

На въпрос дали такава среща е имало той отговори, че това са " цялостни нелепости ": " Не ги познавам тези. Познавам ги от службата. Върнете обратно, вижте кой направи интервенцията против Митьо Очите ".   

Адвокатът на някогашния силов министър изясни, че се касае за полицейска кореспонденция, а не за прокурорска инспекция.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР