Бившият вътрешен министър Иван Демерджиев сподели пред БНТ подозренията си,

...
Бившият вътрешен министър Иван Демерджиев сподели пред БНТ подозренията си,
Коментари Харесай

Демерджиев подозира: Смъртта на Къро, атентатът срещу Гешев и смъртта на Ангел Христов са свързани

Бившият вътрешен министър Иван Демерджиев показа пред Българска национална телевизия съмненията си, че има връзка сред гибелта на Красимир Каменов - Къро, атентата против основния прокурор Иван Гешев и гибелта на Ангел Христов от братя Галеви.

 

" Трябва да се наблюдава има ли връзка сред атентата против основният прокурор, убийството на Красимир Каменов - Къро и гибелта на Ангел Христов.

Подозирам, че има такава връзка, само че не мога да ги споделя.

Не имам вяра, че Ангел Христов е пристигнал в България, с цел да почине измежду околните си, както се разясняваше. Най-логично е да отиде в болница в ОАЕ и да се лекува, където се разясняваше, че обитава.

Прави ми усещане, че доста хора през годините починаха от инфаркт, когато стъпват изкривено в избрани обстановки. "

По мотив мистериозното влизане на Ангел Христов в България, Демерджиев разкри, че е допустимо да е минал през границата с Гърция с подправен паспорт.

Бившият вътрешен министър разяснява изгубването на някогашния следовател Петьо Петров.

" Разпоредих инспекция, която би трябвало да откри дали чиновници са му помогнали да излезе отвън граница. Имахме данни за подозрително излизане на негови близки в посока Турция ".

Дълго време този човек и някогашната му брачна половинка действаха взаимно, в този момент се следи раздор сред тях, обърна внимание той.

Отстраняването на Гешев беше значимо, само че методът не беше верния. Това, което се случва сега не е правосъдна промяна, разяснява Демерджиев във връзка предварителното премахване на основният прокурор Иван Гешев.

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!  

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР