Бившият вътрешен министър и настоящ депутат от Продължаваме промяната Бойко

...
Бившият вътрешен министър и настоящ депутат от Продължаваме промяната Бойко
Коментари Харесай

Рашков: Ще се явя в прокуратурата, когато Борисов каже коя е Мата Хари

Бившият вътрешен министър и сегашен народен представител от „ Продължаваме промяната ” Бойко Рашков заподозря, че Бойко Борисов употребява прокуратурата, с цел да получи предимство в делото, което води против него.

Изказването на Рашков идва, откакто от прокуратурата обявиха, че е отказал да се яви на разпит, обвързван с изнесени от него данни за строителството на автомагистрала „ Хемус ”.

Рашков попита по кое време ще разберем по какъв начин в нощното шкафче на Бойко Борисов са попаднали кюлчетата злато и пачките с евро, коя е Мата Хари, по какъв начин е издигната къщата в Барселона и ще бъде ли разпитан Васил Божков.

" Ще се явя в прокуратурата, когато Бойко Борисов каже коя е Мата Хари, от кое място са кюлчетата и пачките с евро и обвързвано ли е строителството на къщата в Барселона с него самия и с интернационална скица за пране на пари, както написа испанската полиция ”.

Припомняме, че по-рано в четвъртъкСофийска градска прокуратура извърши дейности по призоваването на Бойко Рашков по отношение на кореспонденция за лотовете на автомагистрала „ Хемус “. Рашков отказада получи призовка.

От прокуратурата споделиха още, че и на 2 декември е изработен опит да бъде връчена призовка на Рашков, само че той е отказал да я получи.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР