Бившият вътрешен министър Емануил Йорданов заяви, че, ако той разследва

...
Бившият вътрешен министър Емануил Йорданов заяви, че, ако той разследва
Коментари Харесай

Емануил Йорданов не очаква да се разплете убийството на Алексей Петров



Бившият вътрешен министър Емануил Йорданов съобщи, че, в случай че той проверява закононарушението за ликвидиране на Алексей Петров, щял да се обърне към наказателните производства в предишното против някогашната барета. Не виждам с какво да се стимулира концепцията, че ще бъде разкрито убийството на Алексей Петров, в случай, че има две покушения преди този момент осъществени против някогашната барета, допусна Йорданов в студиото на БиТиВи.

Той няма спомен други сходни убийства от подземния свят да са били разкрити.

Йорданов добави, че мутренските времена от дълго време са отминали, до момента в който мотивацията за убийството на Петров би могла да бъде обвързвана с стопански аргументи. Той се надява по-добре службите да не бъдат пипани и реформирани.

Адвокат Людмил Рангелов счита, че Алексей Петров се е сблъскал със своето минало. Той е имал 4 срещи с Петров сред 2003-2013 година Първата била по отношение на мълвата, че Алексей Петров е взел пари от Сретан Йосич и не е провел бягството му. Втората му среща с някогашната барета била по време на делото " Октопод ".

Адвокат Рангелов е на мнение, че една промяна в службите няма да ги направи по-ефективни.

Нидал Алгафари, някогашен медиен консултант на Алексей Петров, дефинира някогашната барета като интелигентен, образован и прекомерно лековерен. " Предоверяваше се доста на защитата си. Сега в този случай се вижда, че защитата беше безусловно безсмислена, тъй като един охранител на НСО сподели преди време, че, стане ли обектът цел, нищо не може да го избави ", разяснява Алгафари.

Според него Петров е желал да взе участие в публичния и политически живот на България. Алексей Петров искаше да се откачи от предишното му и да се качи на нова писта, само че множеството хора, които са в сенките или хората, които са в ъндърграунда, знаят, че остават постоянно млади и не остаряват. Когато си се занимавал с подземния свят, постоянно би трябвало да се направи тънка сметка, че в действителност няма да успееш. При Алексей Петров - единствено това, че е бил сътрудник, който е бил под прикритие, би могло да му се отрази на него, добави Нидал Алгафари.

Той запита по какъв начин един път не е бил убит композитор, публицист или балетист, a все хора, които се занимават с доста пари, които не се знае от кое място са пристигнали.

Нидал Алгафари съобщи, че Алексей Петров не е архитектът на сглобката - болшинството в Народното събрание, излъчило ротационното държавно управление Денков/Габриел.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР