Бившият вътрешен министър Бойко Рашков и отцепници от Има такъв

...
Бившият вътрешен министър Бойко Рашков и отцепници от Има такъв
Коментари Харесай

Бойко Рашков и отцепници от ИТН ще водят листите на Продължаваме промяната

Бившият вътрешен министър Бойко Рашков и отцепници от " ИТН " ще водят листите на " Продължаваме промяната " на идните избори за Народно заседание, оповестява Bulgaria ON AIR.

Рашков се чака да оглави листата на Политическа партия в Перник. Той към този момент е бил народен представител в 39-ия парламент, само че от групата на Българска социалистическа партия.

Бившият министър председател Кирил Петков няма да е лидер в родния си Пловдив, а в София. Асен Василев ще е лидер на листа в различен район на София. Начело в Пловдив и Кърджали пък ще е ръководителят на 47-ото Народно заседание Никола Минчев.

Бившият министър на нововъведенията и растежа Даниел Лорер се чака да води листата във Варна. Досегашният зам.-министър на земеделието Иван Христанов ще е лидер в Плевен, а някогашният министър на превоза и притежател на куриерската компания " Еконт " Николай Събев - в Русе.

Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта, още веднъж ще застане отпред на 25 МИР-София, където водачи обичайно са Бойко Борисов и Корнелия Нинова.

Напусналият партията на Слави Трифонов и някогашен министър на спорта Радостин Василев пък се чака да бъде лидер на " Промяната " в Габрово, а Иво Атанасов - във Видин.

Пред Bulgaria ON AIR някогашният член на Има Такъв Народ Иво Атанасов е удостоверил, че е получил покана за присъединяване в листата на Видин.

" Никой не ми е удостоверил на 100%. Имам покана да вземам участие в листите, само че дали първи, пети и десети - не съм уведомяван за сходно нещо. Не съм партиен член, ще преценява според от това какво е положението на структурата, какви хора ще бъдат в листите ", разяснява Атанасов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР