Бившият външен министър в правителството на ГЕРБ Екатерина Захариева отправи

...
Бившият външен министър в правителството на ГЕРБ Екатерина Захариева отправи
Коментари Харесай

Захариева: Правителството води държавата към катастрофа

Бившият външен министър в държавното управление на ГЕРБ Екатерина Захариева насочи съществени рецензии към кабинета на Кирил Петков.

" Те се провалиха по всички политики. Това са спекулации на господин Петков, който сподели: " Ще ме смъкват, тъй като аз желая да реша въпроса със Северна Македония ".

Не, първо те се самосвалиха, разпаднаха се като коалиция. И минимум два месеца още преди да изтегли господин Трифонов министрите си чуваме всевъзможни обвинявания против тях. То просто беше смешно и невероятно да се работи.

Самосвалиха се поради разпада на обединението си, поради високата галопираща инфлация и поради неналичието на ограничения това да се спре и да се подкрепи. Вотът си беше безусловно своевременен. Получавахме въпроси за какво като ги критикувате не внасяте избор на съмнение. Ние внесохме избор тъкмо, когато трябваше, видяхме бюджета, видяхме какво прави това държавно управление. Просто, не че не сме били ужасени от това, което се случва в България, нямаше повече по какъв начин. Водят страната към злополука ", сподели тя в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР