Бившият външен министър Надежда Нейнски определи и замразените като политическа

...
Бившият външен министър Надежда Нейнски определи и замразените като политическа
Коментари Харесай

Нейнски: Записите са политическа пиеса

Бившият външен министър Надежда Нейнски дефинира и замразените като политическа пиеса. Когато причините отсъстват, идват компроматите, разяснява тя пред БиТиВи за политическата рецесия в България.

За нея договарянията за държавното управление са значими, само че най-важното е има ли доверие сред сътрудниците, които съставляват евроатлантическото болшинство. Това, което изтече е сериозен удар в доверието в двете обединения и слага под сериозен въпрос доверието на обществото в политиката, сподели Нейнски.

Според нея най-важното е да се потвърди, че ще има правда, а не уместен. Смисълът на смяната не е реваншизъм, а да се наложат закони, правила, хората да имат достъп до правораздаване и гордият възел на корупцията ще се разсече, уточни Нейнски. В последна сметка не желаеме още от същото, а смяна, с която България да се трансформира в законова среда, добави тя.

" За мен минирането на бъдещите договаряния е от наличието на партийни фигури в предлагането на държавно управление. Партийните фигури ще бъдат употребявани за подстрекателство, че има доминация на една или друга политическа мощ по тази причина кой какъв брой ще има министри, ще има ли министри, които ще са, на кои постове. Това ще докара до взаимно рекетиране, а контролът ще е в болшинството. Ако министрите не извършва програмата на болшинството, може да се смени цялото държавно управление, само че политическата сметка няма да се разписва на една или друга политическа мощ ", проучва Нейнски.
 Надежда Нейнски: Партиите би трябвало да изградят доверие по сред си
Надежда Нейнски: Партиите би трябвало да изградят доверие по сред си

Евроатлантическо държавно управление е разновидността за излизане на рецесията

Тя уточни, че има една игра на тематиката експертно държавно управление. Политическите партии, съставляващи обединенията могат да намерят политически фигури с опит. Опитът на съответните политически фигури ще бъде доста значим по тази причина да се излъчи управническо болшинство, акцентира Нейнски.

По думите ѝ доста е значимо да бъде формирано евроатлантическо болшинство и то да даде поддръжка на мощни политически решения. Ключово значимо е да бъде формирано постоянно държавно управление с втория мандат, с цел да може да се върнем като мощен сътрудник измежду европейските водачи, настоя Нейнски.

По отношение на историческите, Нейнски ги съпостави като източна пиеса, в която преди първия тур на изборите главната тематика е била стопанската система. Чуждестранните вложители са комплицирани и Турция разчита на поддръжка от Русия, само че Европа и западният свят е запазен от метода, по който се ръководи стопанската система, сподели някогашният външен министър.

Тя уточни, че сред първия и втория тур на президентските избори, двамата претенденти за президенти - Ердоган и Кълъчдароглу, търсят способи привлекат гласовете на националистите .

За украинската атака, Нейнски съобщи, че се чака. Украйна търси точния миг и упованието ѝ е да получи оръжия, с цел да организира сполучлива контраатака. Консолидацията в Европейски Съюз и НАТО е огромна, поддръжката е безапелационна и еднопосочна.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР