Бившият вънпен министър и настоящ депутат от ГЕРБ- Екатерина Захариева

...
Бившият вънпен министър и настоящ депутат от ГЕРБ- Екатерина Захариева
Коментари Харесай

Екатерина Захариева коментира дали има заплаха за България след взривовете в Полша

Бившият вънпен министър и сегашен народен представител от ГЕРБ- Екатерина Захариева  Екатерина Захариева Екатерина Захариева е заместител министър-председател по правосъдната промяна и министър на съобщи след изключителното съвещание на Комисията по външна политика и комисията по защита, че няма директна опасност за България след гърмежите в Полша.

Тя разясни, че продължава следствието на случая и няма потребност България да подхваща спомагателни дейности също така, което е подхванала през февруари.

" Много е значимо да се спрат спекулациите, които се чуват от двете страни. От една страна, че Русия целеустремено е нападнала територия на държава-съюзник от НАТО, с цел да ескалира напрежението. Другата е - че украинските сили са създали това, с цел да въвлечат съдружниците в НАТО. Няма искане от полската страна, нито за активиране на член 4, който е съвещания, да не приказваме пък за член 5 ", акцентира тя.

Инцидентът не е целенасочена офанзива към полската територия, няма тенденциозен акт, добави ръководителят на Комисията по защита Христо Гаджев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР