Бившият треньор на ЦСКА - Стамен Белчев коментира очакванията си

...
Бившият треньор на ЦСКА - Стамен Белчев коментира очакванията си
Коментари Харесай

Стамен Белчев: Левски е друг при Станимир Стоилов

Бившият треньор на ЦСКА - Стамен Белчев разяснява упованията си за мача с Левски през днешния ден. Специалистът е непосредствен другар с Мъри Стоилов.

Белчев предизвести, че въпреки отборът на Стойчо Младенов да наподобява любимец, в такива дербита това въобще не е задоволително.

" Като класиране, а и като игра досега ЦСКА се показва по-добре, това всички го виждат. Но в такива мачове тези неща нямат значение. Този, който е по-концентриран и по-дисциплиниран, ще завоюва. Прогнози не мога да дам - всичко е допустимо. Аз, несъмнено, притискам палци и поисквам триумф на ЦСКА. Това, че в идната седмица има нов значим мач в Лигата на конференцията, нямам доверие да се отрази. Смятам, че всички на " Армията " в този момент мислят единствено за идното дерби.
 ЦСКА - Левски, онлайн
Големият дуел още веднъж е тук - време е за Вечно дерби!

" Червените " одобряват " сините " от 16:30 часа

Левски към този момент е доста по-различен тим, откогато Станимир Стоилов стана треньор. Играят доста по-дисциплирано. Вижда се и усъвършенстване в играта като цяло. Убеден съм, че до края на сезона " сините " ще наподобяват доста по-добре и ще са доста по-нагоре от осмото място, където бяха преди година. Това ще е хубаво и за българския футбол - да има повече мощни тимове и да се увеличи конкуренцията ", безапелационен е Белчев.

Той разяснява и наставника на " алените " Стойчо Младенов.

" Изключителен и умел треньор, който умее да изстисква максимума от футболистите. Виждате, че откогато той пое тима, радикално се трансформираха играта, резултатите и хъсът на момчетата.

В борбата за купата също нищо не се знае. При Лудогорец всичко е ясно - за следващ път направиха отлична селекция и поддържат равнище години наред. Надявам се да има повече конспирация за купата тази година. Сега и двата тима - и ЦСКА, и Лудогорец, влизат в доста тежка серия и в България, и в Европа. Който направи по-малко неточности и излезе с по-добри резултати, ще вземе съществено преимущество в борбата за купата. Надявам се това да е ЦСКА ", призна Белчев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР