Бившият треньор на Реал Мадрид Фабио Капело засипа със суперлативи

...
Бившият треньор на Реал Мадрид Фабио Капело засипа със суперлативи
Коментари Харесай

Капело: Анчелоти е най-големият треньор, който е имала Италия

Бившият треньор на Реал Мадрид Фабио Капело засипа със суперлативи сънародника си Карло Анчелоти, който сега е отпред на отбора от Мадрид. 

" Анчелоти е огромен треньор, той е най-големият, който е имала Италия. Най-добрият от всички е, тъй като е доста мъчно да печелиш на всички места, " сподели Капело в изявление радио " Раи ". " Да водиш народен тим е мъчно. Но да води Бразилия може да бъде фантазия в края на кариерата му, както бе за мен поста на селекционер на Англия. Надявам се да стане по този начин ", пожела му италианецът. 
 Резултатната офанзива на Реал Мадрид не може да скрие слабата отбрана Резултатната офанзива на Реал Мадрид не може да скрие слабата отбрана
" Рафаело Леао продължава да бъде феномен, нямаше по какъв начин да отиде в чужбина. Незаменим е, въпреки че е видно, че не е същият като предишния сезон ", сподели Капело за португалския нападател на Милан. " Може би Дзаниоло бе поучават неприятно. Главата му бе ангажирана с договорите, не с мачовете на терена. На футболно равнище той и Тео Ернандес са футболисти, които могат да вършат разликата ", сподели още Фабио Капело.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР