Бившият треньор на Миодраг Йешич коментира ситуацията в клуба. Според

...
Бившият треньор на Миодраг Йешич коментира ситуацията в клуба. Според
Коментари Харесай

Генерала: Мачът на ЦСКА с Арда е в графата "задължителни"

Бившият треньор на Миодраг Йешич разяснява обстановката в клуба. Според Генерала, който изведе " армейците " до шампионската купа през 2005 година, счита, че тимът е можел да завоюва повече точки в евротурнирите.
" Факт е, че в последно време резултатите на ЦСКА не са такива, каквито почитателите желаят. Отборът губи точки, което се оказва съдбовно. Казвал съм го доста пъти - първенец става отборът, който е най-постоянен, тъй като шампионата е дълго. То е маратон. Да, има още доста мачове в Първа лига, само че в този момент Лудогорец не губи точки. ЦСКА прави еднакъв с Берое, губи от Локо Пд на " Армията ", а в същото време Лудогорец дърпа. Предишни години разградчани губеха доста повече точки. Но ЦСКА отново не се възползваше. Давам незабавно един образец - Лудогорец пада от Ботев Bp при започване на предишния сезон, а в същия кръг ЦСКА прави еднакъв с ФК ЦСКА 1948 и не съумява да дръпне на разградчани още на старта. Такива образци доста. Точно поради това считам, че ЦСКА мъчно ще стане първенец. Защото позволяват неточности, а Лудогорец прави малко такива ", разяснява Йешич пред " Мач Телеграф ".
" В Европа ЦСКА можеше да има повече точки. Видяхте какво се случи в срещите със Заря Луганск. И в двете ЦСКА беше по-добрият тим и трябваше да победи. А в последна сметка не взе нищо. Просто украинците излъгаха тима доста хитро. Но разберете - самото класиране на ЦСКА в групите на Лигата на конференциите е триумф. При тази конкуренция, при тези противници в шампионата ", сподели още сърбинът.
" Сега следва мач с Арда, който е в графата " наложителни ". Разбрах, че Славко Матич е станал техен треньор. Но разберете - не мога да го разясня въобще. С него не съм комуникирал, откогато беше мой футболист. А от този момент мина доста време. За последно, преди в този момент да стане треньор на Арда, ми беше попаднал в полезрението, когато работеше в Словения ", приключи Йешич.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР