Бившият треньор на Лудогорец - Стойчо Стоев коментира успеха на

...
Бившият треньор на Лудогорец - Стойчо Стоев коментира успеха на
Коментари Харесай

Стойчо Стоев: Надявам се Лудогорец да спечели срещу Нордселанд

Бившият треньор на Лудогорец - Стойчо Стоев разяснява триумфа на " орлите " над ЦСКА с 1:0. Той изрази и упованията си за идната среща с Нордселанд в Разград за Лигата на конференциите.

" Мачът с ЦСКА и този с Нордселанд са радикално разнообразни. Да, един триумф против съперника за купата ЦСКА дава позитивизъм и въодушевление на Лудогорец. Нормално е в идната среща да има повече сила, самочувствие и убеденост. При загуба може би щеше да е малко по-различно. Но по никакъв метод мач от шампионата не въздейства на подобен от евротурнирите. Рядко среща от шампионата може да повлияе в голяма степен на дуел от Европа. Съвсем разнообразни са измеренията. Лудогорец към този момент има доста мачове в Европа и натрупа самочувствие. Дори и загуба от ЦСКА нямаше да е от огромно значение.

Не мисля, че това 1:7 от първета среща с Нордселанд ще се отрази по някакъв метод на Лудогорец. Тук приказваме за мач, който може да класира тима напред в Европа. Надявам се да съумеят да завоюват. Евентуална победа може и да им обезпечи първото място в групата, т.е от трети да станат първи. Залогът е доста огромен и всички би трябвало да са доста съсредоточени ", съобщи пред " Мач Телеграф " Стоев.
 Програмата на Лудогорец до мача с Нордселанд
Програмата на Лудогорец до мача с Нордселанд

Ето каква е тя
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР