Бившият треньор на Лудогорец Георги Дерменджиев все пак ще продължи

...
Бившият треньор на Лудогорец Георги Дерменджиев все пак ще продължи
Коментари Харесай

Дерменджиев все пак при Мъри и Стойчо в Казахстан

Бившият треньор на Лудогорец Георги Дерменджиев въпреки всичко ще продължи кариерата си в шампионата на Казахстан. Специалистът към този момент е в някогашната руска република и може да се счита за треньор на Ордабасъ (Шимкент), твърди Българска телеграфна агенция. По-важните елементи в контракта на Дерменджиев могат да бъдат считани за закрепени, а дребни детайлности ще се уточнят в идващите часове и по-късно двете страни ще сложат подписите под договора. 

Утре Ордабасъ заминава за първия си зимен лагер в Турция и в деня на отпътуването най-вероятно 63-годишният пловдивчанин ще бъде показан пред локалните медии.

Първият зимен лагер на отбора от Шимкент ще продължи до 28 януари. Ордабасъ приключи на трето място в крайното класиране през предходната година и през лятото на 2018-а ще се включи в квалификационните кръгове на Лига Европа. Дерменджиев преди близо месец беше пред контракт с различен локален отбор - Иртиш (Павлодар), само че тогава двете страни не се схванаха.

През предходната година Ордабасъ реализира най-големия си триумф - трето място в класирането под управлението на руснака Алексей Петрушин. Но в клуба се смени цялото управление и новият мениджмънт избра да вземе и нов треньор. Бившият старши треньор на Лудогорец продължава традицията български експерти да работят в Казахстан. Само през тази година с Кизил-Жар подписа контракт Никола Спасов, а негов асистент ще бъде Виктор Димитров. В Астана нов контракт подписа Станимир Стоилов, а там негови асистенти ще бъдат Саид Ибраимов и Цанко Цветанов. Стойчо Младенов пък води Кайсар.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР