Бившият треньор на Лудогорец Георги Дерменджиев преговаря с казахстанския отбор

...
Бившият треньор на Лудогорец Георги Дерменджиев преговаря с казахстанския отбор
Коментари Харесай

Георги Дерменджиев води преговори с казахстанския клуб "Иртиш"

Бившият треньор на " Лудогорец " Георги Дерменджиев договаря с казахстанския тим " Иртиш " (Павлодар), осведомиха от клуба. Специалистът е дошъл през днешния ден в страната, с цел да се срещне с шефовете и да се запознае с ситуацията в Павлодар.

Дерменджиев се раздели с българския първенец на 10 август, ден след загубата от " Ботев " (Пловдив) за Купата на България. 62-годишният експерт беше отпред на " Лудогорец " в два интервала – от 31 юли 2014 до 10 юни 2015 година и от 6 ноември 2015 до 10 август 2017 година, записвайки в 74 победи в 129 мача във всички шампионати. Дерменджиев изведе " Лудогорец " до три трофеи и една Купа на България, а с него тимът два пъти игра в групите на Шампионската лига.

" Георги Дерменджиев дойде в Павлодар, като той е един от треньорите, с които преговаряме. Информациите, че той е подписал прелиминарен контракт не са правилни. Утре Дерменджиев се прибира в родината си ", оповестиха от клуба.

Ако подпише с " Иртиш ", Дерменджиев ще бъде вторият български треньор в клуба след Димитър Димитров. По подигравка на ориста точно Димитров размени пловдивчанина отпред на " Лудогорец ".

По информация на " Дневник ", " Иртиш " е желал Ивайло Петев, само че 42-годишният експерт избра офертата на " Омония " (Никозия). Вариант за клуба от Павлодар е и Илиан Илиев, който е в деликатна обстановка с сегашния си отбор " Верея ", където има сериозна финансова рецесия.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР