Бившият треньор на Локомотив Пловдив и ЦСКА - Бруно Акрапович,

...
Бившият треньор на Локомотив Пловдив и ЦСКА - Бруно Акрапович,
Коментари Харесай

Акрапович: Не съм водил преговори с Левски, 15 май е като малък рожден ден за мен

Бившият треньор на Локомотив Пловдив и ЦСКА - Бруно Акрапович, е спряган за нов треньор на Левски. Босненецът обаче бе безапелационен, че няма предложение и не е водил диалози с никого, само че призна, че за него е чест да бъде свързван с този клуб. Ето какво съобщи пред " Мач Телеграф " Акрапович.
Прочетете още
- Г-н Акрапович, по какъв начин ще коментирате информацията, че сте бил препоръчан за нов треньор на Левски?

- Чух за това, само че не мога да кажа нищо повече. Лично не съм инициирал контакт, наясно съм по какъв начин стоят нещата във футбола. В момента съм свободен и съм отворен за всевъзможни оферти. Наясно съм със стандартите в българския футбол и мога да кажа, че за мен е чест името ми да бъде свързвано с клуб като Левски.

- Имал ли сте някакъв, даже и неофициален контакт с някой от управлението на клуба, откакто Станимир Стоилов взе решение да напусне?

- Не. Категорично. За последно приказвах с Цанко Цветанов около прехвърлянето на Ел Джемили, който, както знаете, играеше при мен в Кипър при започване на годината. Казах му мнението си откровено и съгласно моите визии. Впоследствие момчето мина на “Герена ", което съгласно мен е отличен късмет за него да направи идната крачка в кариерата си. Освен за него Цанко ме пита и за един различен футболист - бранител, който съгласно мен обаче не има класа да е потребен за тим като Левски.

- Това, че бяхте в ЦСКА, би ли повлияло по някакъв метод на възможното ви отношение към оферта от “Герена "?

- Аз съм експерт. Ако някой търси треньор, мога да приказвам за своите качества и за вижданията си за играта. ЦСКА беше единствено един епизод от моята кариера и знаете, че нещата не се случиха по най-хубавия метод. Имаше някои разминавания и отношение, което няма по какъв начин да оценявам. Ето за какво мога да кажа изрично, че сега не изпитвам никакви усеща към този тим.

- Със сигурност обаче нещата не стоят по същия метод с Локомотив Пловдив, изключително на този ден - 15 май, на който се навършват 4 години от извоювания край против Ботев Пловдив за Купата на България…

- Да, да! Този ден е като дребен рожден ден за мен (смее се). От сутринта получавам стотици поздравления в обществените мрежи от другари, почитатели, играчи… Супер е! Това ще остане спомен вечно в мен. Сърцето ми е с “черно-белите " освен в този ден. В Пловдив сигурно изживях най-щастливите си моменти в треньорската кариера. Точно поради това обичам и България и ще остана обвързван с хубавата ви страна, без значение какво ще предложи животът в бъдеще. Поздравявам всички, които обичат Локо, и които са част от нашите триумфи в последните години!

- Сега следва нов мач сред Левски и Локо Пд, допустимо ли е да ви забележим и на стадиона?

- Всичко е допустимо, само че сега нямам такива проекти. В Босна и Херцеговина съм при майка ми. Брат ми също се прибра от Австралия. Сега тъкмо мога да отделя малко време за фамилията и евентуално от лятото ще се заема с ново предизвикателство.

- Имате ли съответни предложения?

- Имаше запитвания, само че още веднъж от по-далечни страни. Предпочитам обаче да се захвана със сериозен план в Европа. Амбициран съм да работя съществено и да преследвам високи цели.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР