Бившият треньор на и - София Бруно Акрапович даде интервю

...
Бившият треньор на и - София Бруно Акрапович даде интервю
Коментари Харесай

Акрапович стиска палци на Локо за Купата и се надява ЦСКА - София да стане шампион

Бившият треньор на и - София Бруно Акрапович даде изявление за " Мач Телеграф " в навечерието на конфликта сред двата тима за Купата на.
 ЦСКА - София и Локомотив (Пловдив) се изправят във край преди финала ЦСКА - София и Локомотив (Пловдив) се изправят във край преди финала
- Г-н Акрапович, съжалявате ли, че не можахте да спечелите против Академия Пандев и по какъв начин се отразява този резултат на задачите ви с Шкендия?
- Има и такива мачове. Трябваше да победим, само че не се получи. Като цяло в Шкендия имахме по-различен проект и търсехме опция на първо място да възобновим тима, да мислим за идното присъединяване в евротурнирите. Да селектираме подобаващите реализатори и да вървим напред. Разделихме се с играчи, които нямаха качеството за упоритостите на клуба и последователно интегрираме нови момчета, с цел да може през лятото да се представим по-добре в интернационалните мачове. Когато има такива по-сериозни промени, постоянно е нужно от известно време, с цел да се получат нещата. Сега мисля, че има усъвършенстване в представянето ни и вървим добре. В последните 10 мача записахме 7 победи и три равенства.

- Изоставате обаче на 10 точки от първия Шкупи, има ли още късмет да вземете купата?
- През този сезон ще е доста комплицирано, само че не се предаваме. Още има къде да търсим развиване и да подобряваме качеството в представянето си. Освен това има и други неща, които въздействат и които не желая да разясня. Мисля, че сега сме най-хубавият тим в Северна Македония. Потвърдиха го и двата мача с водача. В единия не ни дадоха две дузпи, а във втория ни изравниха в самия край след неотсъден фаул.

- Наясно сте, че в София ще играят ЦСКА и Локо Пд в четвъртфинал за Купата на България, за кой тим ще викате?
- Виках на мача в неделя, в този момент нямам сили и единствено ще виждам. (Смее се). Искам да се насладя на мача, който съм сигурен, че ще бъде един от най-качествените в българския футбол и през този сезон. Наясно съм с качествата на много от футболистите и в двата състава.

- Кой тим ще подкрепяте по-силно?
- Когато става въпрос за Купата, съм за Локо. С тях имам повече мачове и повече триумфи в този шампионат. Сърцето единствено ще избере да бъде за Локомотив поради всичко, което имам като история с този тим. Все още има 7-8 момчета, към които имам положително отношение и работих чудесно на " Лаута ".

- Това значи ли, че сте за ЦСКА в шампионата?
- Може да се каже. А и по този начин всички ще са удовлетворени. В ЦСКА също има двама-трима футболисти, към коиот имам благосклонности. Отборът има качеството да се бопи с Лудогорец, колкото и да е мъчно. Много ми се желае " алените " да завоюват купата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР