Бившият треньор на и настоящ на националния отбор на Германия

...
Бившият треньор на и настоящ на националния отбор на Германия
Коментари Харесай

Ханзи Флик намери алкохолно решение на предстоящото зимно Световно първенство

Бившият треньор на и сегашен на националния тим на Германия - Ханзи Флик, разяснява упованията си за идното сред 21 ноември и 18 декември 2022 година :
" Първото нещо, което би трябвало да ни интерeсува, е да се оправим с пандемията от КОВИД-19, с цел да можем да гледаме свободно и умерено футбол на всички места дружно с приятелите си ", сподели Флик пред " Sport Bild ".
Немците са известни с потреблението си на големи количества бира около футболните конгреси, а и освен, само че Флик счита, че има друго решение на студа, който ще настъпи по време на Мондиала в Катар:
" Аз съм уверен, че нашият тим още веднъж може да ентусиазира почитателите. Ако играем със пристрастеност, в случай че играем офанзивно, тогава можем да спечелим прочувствено хората, даже и през зимата ".
" Разбира се, тoва е допустимо и през декември. Тогава, може би, откакто бъде маркиран гол, във въздуха ще се пръска греяно алено вино, а не бира. Макар че ще бъде малко по-трудно и по-рисково да си съблечеш облеклата от наслада ", пошегува се треньорът на Бундестима.
" Както съм казвал, споделям го и в този момент ясно: ние желаеме да стигнем до финала. А също по този начин желаеме да бъдем и международни първенци ", добави още 56-годишният ментор.


Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР