Бившият треньор на баскетболния Реал Мадрид Пабло Ласо посочи отбора

...
Бившият треньор на баскетболния Реал Мадрид Пабло Ласо посочи отбора
Коментари Харесай

Пабло Ласо посочи Олимпиакос като един от основните фаворити за титлата в Евролигата

Бившият треньор на баскетболния Реал Мадрид Пабло Ласо уточни тима на Олимпиакос като един от главните любимци в Евролигата за мъже.

Според Ласо, гръцкият отбор, чийто екип носи и българинът Александър Везенков, има най-хубавият и най-стабилен състав в европейската клубна конкуренция, само че това може да се промени. „ Има много положителни тимове в шампионата, в това число някои, за които е мъчно да се вършат прогнози, сходно на Цървена звезда, който станаха по-силен с привличането на Факундо Кампацо “, разяснява Ласо в изявление за израелското издание Israel Hayom.

55-годишният испански експерт е свободен от предишното лято, когато се раздели с Реал Мадрид вследствие на претърпян инфаркт. Той бе безапелационен, че желае да се върне към треньорството, само че при избрани условия. „ Това ще се случи, когато усещам, че е пристигнал верният миг. Бих се включил единствено някъде, където ме ценят и бих могъл да оказа помощ на тима да напредне. Не е наложително да е клуб от Евролигата. Треньорът е треньор и не бих желал да дефинирам някой като треньор само за Евролигата, а различен за Еврокъп “, сподели още Ласо и продължи:

„ Понякога се събуждам заран и се чудя за какво не потеглям за подготовка. Баскетболът е моят живот и моята обич. Треньорството ми липсва. Но случилото се е част от това да бъдеш треньор. Някой ми беше споделил, че не си станал треньор, преди да бъдеш уволнен. “
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР