Бившият треньор на Астана Станимир Стоилов сподели преди реванша между

...
Бившият треньор на Астана Станимир Стоилов сподели преди реванша между
Коментари Харесай

Мъри говори за Астана, разкри дали ще поеме нов отбор

Бившият треньор на Астана Станимир Стоилов показа преди реванша сред Лудогорец и казахстанците от третия квалификационен кръг на Лига Европа, че неговите благосклонности са за някогашния му тим.

Мъри съобщи, че чака дуел с темп на " Хювефарма Арена " и дефинира отбора от столицата на Казахстан за собствен втори футболен дом.
 Треньорът на Астана: Уважаваме Лудогорец, само че желаеме да наложим нашия личен футбол
Треньорът на Астана: Уважаваме Лудогорец, само че желаеме да наложим нашия личен футбол

Стоилов даде ясно да се разбере, че никой от Лудогорец и Астана не се е свързвал с него, с цел да желае информация.

" Имах среща с моите другари - в тази ситуация треньори на Астана. Поканата е да дойда на мача, гледах тренировката. Беше прелестно да се забележим. Имах прелестни пет години в Астана и в казахстанския футбол.

В България се приказва доста за кой какво пита. Никой не е питал. А аз и за Астана не мога да дам информация, тъй като не съм гледал тима от 4 години. С Лудогорец съм по-запознат. Двата щаба са задоволително опитни и готови ", съобщи Стоилов за предаването " Домът на футбола ".

" Беше прелестно, има останали футболисти от мое време. Имаше и един, на който аз дадох път. В интерес на истината и двата тима имаха шансове. Астана имаше повече и справедливо за мен завоюва. Сега мисля, че Лудогорец ще бъдат двойно по-мотивирани. Те са посочили, че могат да обръщат дуели. Надявам се и на следващия ден да има дуел с огромен темп.
 Яцек Горалски разкри какво би трябвало да направи Астана, с цел да острани Лудогорец
Яцек Горалски разкри какво би трябвало да направи Астана, с цел да острани Лудогорец

Бившият халф на " орлите " с коментар преди дуела

Има оттегляне в Казахстан откъм финансиране, а това най-често значи и че има като качество. Астана може и да не е на равнището отпреди, само че откакто гледах мача с Лудогорец, съм прелестно сюрпризиран. Защо пък Астана да не е по-добър?

Астана е моят втори футболен дом, Лудогорец е български тим. Имам благосклонности към Астана, не е загадка за никого. Напълно обикновено. Който е по-добър, да продължи. Психологическото предимство е на страната на Астана. Може да се получи дуел на равнището на първия, нека и българските последователи останат удовлетворени.

На този стадий не е допустимо да ме видите край тъчлинията, дано не приказваме за това в този момент ", сподели още някогашният треньор на Левски.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР