Бившият топ рефер на Англия Марк Клатенбърг направи интересен анализ

...
Бившият топ рефер на Англия Марк Клатенбърг направи интересен анализ
Коментари Харесай

Клатънбърг смята, че Клоп копира Фъргюсън, посочи в колко от дузпите на Юнайтед контактът е бил потърсен

Бившият топ рефер на Англия Марк Клатенбърг направи забавен разбор на полемиката, която отвори след дуела със. Тогава германецът, отчаян от това, че тимът му загуби и не получи две дузпи, за които претендираше, съобщи, че за две години " алените дяволи " са имали повече дузпи, в сравнение с мърсисайдци за пет години и половина, в които той е отпред на тима. Според Клатенбърг това е тип средство за психически напън върху рефера, който ще управлява идното дерби сред и. С такива способи бе прочут някогашният управител на " алените дяволи " сър Алекс Фъргюсън. Клатенбърг прибавя, че въпреки всичко Клоп има известно право, защото съгласно него в пет от 11-те наказателни удари за " алените дяволи " през този сезон играчите на Солскяер са потърсили контакта. Според някогашния рефер обаче в това не може да има никаква интрига, а футболисти като и вършат същото.

" Юрген Клоп би трябвало да е обезпокоен, тъй като мненията от предходната седмица за Манчестър Юнайтед и дузпите са взети непосредствено от арсенала на сър Алекс Фъргюсън. Това са психически игри, опит да се повлияе на рефера Пол Тиърни преди огромния мач в неделя. Клоп бе прав, когато сподели, че Юнайтед е спечелил повече дузпи за две години, в сравнение с Ливърпул за пет години и половина. Той го направи мъдро, тъй като знае, че тези мнения не могат да му донесат проблеми.

Но дано е ясно - няма никакво заговорничене за това от страна на реферите и формалните лица. Дали Клоп намекваше, че има интрига? Или предполагаше, че има играчи на Юнайтед, които са поощрявани да симулират? Ако е първото, то не е правилно. Но в случай че той засяга какъв брой леко падат в наказателното поле някои от играчите на Юанйтед, то, да, това има смисъл. Гледам деликатно Юнайтед през този сезон и съм анализирал всяка от 11-те им дузпи. Има тъкмо пет от тях, за които мисля, че контактът бе потърсен или иницииран от състезател на Юнайтед.,, и бяха въвлечени в тези обстановки. Те бяха умни. След като има контакт и един път е отсъдена дузпа, по-късно е доста мъчно ВАР да анулира решението.

Но Клоп звучи лицемерно, когато приказва за това по какъв начин играчите на Юнайтед се пробват да печелят дузпи, тъй като Мо Салах и Мане са също толкоз способни да употребяват сходни тактики ", счита Калънбърг.
Премиър лийг 19 кръг, неделя 17 януари  Ливърпул 18:30предстои  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР