Бившият тартор на сектор Г Димитър Ангелов - Дучето даде

...
Бившият тартор на сектор Г Димитър Ангелов - Дучето даде
Коментари Харесай

Дучето: Читав пропусквателен режим! В Европа светиш повече от кметицата на Младост

Бившият главатар на бранш " Г " Димитър Ангелов - Дучето даде мнението си по отношение на проблеми по българските игрища. Той съобщи, че преди десетина години е бил направен документ, въз основата на който да се направи закон против футболното безчинство, само че в последния миг нещата са пропаднали.

" Основният проблем съгласно мен е, че за псувнята бяха планувани 500 лв., а за бомбата, дето умъртви Младен - 300. Като рестрикция. Това е, просто очевидно човешкият живот не коства. Не желая да споделям нищо, по този начин се решили, по този начин са го създали. Докато няма прибавен с цялата суровост закон, оправия няма.

През 2000 година, когато беше погубен Младен, първата информация, която излезе от Министерство на вътрешните работи, беше, че е почитател на Левски. Защо трябваше да се лъже? Младен беше последовател на ЦСКА, дори и повече на Арсенал. Но с цел да нямало напрежение, отново операции. Бяха хванати лицата, дали са те, дали не са те, бяха освободени - очевидно нямало доказателство. То в никакъв случай няма доказателства. Казичене е цялостно с прокурорски очевидци и в никакъв случай няма доказателства.

През 2003 година, Гергана Орлова, мачът с Галатасарай. Същата вечер беше заловен причинителят, 15-16-годишен последовател на Славия, невръстен. Това стана с дейната помощ на фенклуба на ЦСКА, Емил Любенов и други хора спомагаха тогава. В Първо какво стана - малолетен е, еми няма как… В пиротехниката влиза и бомбата, която убива. Много забавно нещо! Държиш си я в джоба, трепеш хора с нея, само че написа 300 лв., в случай че няма последици. Много хора са хващани с револвер с патрон в цевта. Пак не са го използвали, само че нямат позволение, надлежно там си написа нещо в члена: лежиш или плащаш санкции - 5 000, 10 000 лв.. А тук - 300 лв., в случай че няма последици.

Стигаме до 2011 година. Имаше среща в хотел " Експо ". Работихме групи от всевъзможни тимове, документът е добър, съгласуван е с европейското и родното законодателство. Това нещо мина на всички места в Народното събрание, единствено не мина в Комисията по вътрешен ред и сигурност. Така си останахме единствено с пожеланията. Сега отново се събират министри и всевъзможни разбирачи. Ще го създадат отново по този начин, както им отърва на тях, а не както би трябвало да бъде.

Ако аз съм началник на Министерство на вътрешните работи, ще откажа да пазя мачове, до момента в който базата не бъде приведена в положение да огранича това, което може да влезе. В Англия, в Европа пропусквателният режим е най-съществен. Ние вършим първи кордон, втори кордон, трети кордон… А хората са го създали - една тясна врата, минаваш, светиш, както не свети кметицата на " Младост ", разбирате ли ме. Светиш отвред, в случай че имаш нещо. После хората си пият бира, забавляват се, само че бомби няма! Трябват камери. Стадион, който няма читави камери, който няма читаш пропусквателен режим - без лиценз и Министерство на вътрешните работи да не го охранява.

Президентите на клубовете да си оправят базата и да се свърши. Не може един човек, който кара кола, да има право да пие повече бира от този, който пие на стадиона. Трябват ясни правила ", сподели Дучето.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР