Бившият световен шампион в тежка категория Владимир Кличко прогнозира пред

...
Бившият световен шампион в тежка категория Владимир Кличко прогнозира пред
Коментари Харесай

Кличко: Джошуа още дълго ще е №1! Уайлдър удря тежко, а Фюри е много странен боксьор

Бившият международен първенец в тежка категория Владимир Кличко предвижда пред BBC, че британецът Антъни Джошуа ще продължи да бъде международен първенец за дълго време. Руснакът загуби точно от 28-годишния боксьор в дуел за международната купа на,,Уембли “ през предходната година. Самият Кличко беше първенец в тежка категория цели 9 поредни години, преди да бъде надвит от Тайсън Фюри през 2015 година.

" Ще забележим какъв брой дълго той ще успее да резервира мотивацията и желанието си да бъде сполучлив на кръга “, стартира Кличко.,,Лесно е да бъдеш на върха за къс интервал от време, само че да се задържиш на него е нещо напълно друго и е голямо предизвикателство. Фен съм на Джошуа и имайки поради неговата атлетичност и възраст считам, че той ще бъде дълго време още международния първенец в тежка категория “, приключи руснакът.

Hearn Frustrated: Deontay Wilder's Team Refusing To Meet https://t.co/OhHymLDKG8 pic.twitter.com/3VOHmJqQM4
— BoxingScene.com (@boxingscene) October 5, 2018 Той показа и упованията си за идния конфликт сред Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри. " Уайлдър удря доста тежко противниците си и има експедитивност. От друга страна, той се изправя против един доста чудноват боксьор. Нямам самообладание мачът посред им да стартира “, не скри ентусиазма си Кличко. Двамата боксьори се изправят един против различен на 1 декември в,,Стейпълс Сентър “ в борба за международната купа в тежка категория на WBC.
Wilder vs. Fury - " All Access " Three Part Series, Nov. 17 Debut https://t.co/FU5RXKcAA9 pic.twitter.com/wS7tptrCAF
— BoxingScene.com (@boxingscene) October 3, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР