Бившият световен шампион в тежка категория във версия WBC на

...
Бившият световен шампион в тежка категория във версия WBC на
Коментари Харесай

Дионтей Уайлдър намери сили да поздрави Фюри седмица след нокаута |

Бившият международен първенец в тежка категория във версия WBC на професионалния бокс Дионтей Уайлдър откри сили да поздрави Тайсън Фюри, близо седмица откакто британецът го нокаутира за втори следващ път.

Уайлдър отхвърли да стисне ръката на противника си след тежкия нокаут, който понесе в 11-ия рунд на конфликта им в Лас Вегас предходната събота, само че тази нощ благодари на съперника си за трилогията от мачове.

" Уау, каква вечер бе това! Ще излъжа, в случай че кажа, че не съм отчаян от изхода, само че откакто помислих върху това странствуване, осъзнах, че Бог е желал да преживея нещо доста по-велико от това, което чаках да се случи.

Не спечелихме успеха, само че един влъхва е споделил, че успехите са в уроците. Научих, че от време на време би трябвало да загубиш, с цел да спечелиш. Въпреки че желаех успеха, се любувах повече да видя, че печелят почитателите. Надявам се, че потвърдих, че съм същински боец и крал в този спорт ", написа Бронзовия бомбардировач в обществените мрежи, представен от БГНЕС.

" Не на последно място желая да поздравя Циганския крал за успеха му. Благодаря ти за историческите мемоари, които ще останат вечно ", приключва Уайлдър в известието си в Инстаграм.

Уайлдър неведнъж насочи обвинявания към Фюри, че е мамил при успеха във втория мач сред двамата през февруари 2020 година, а след края на конфликта в събота не одобри подадената ръка от страна на британеца.

" Отидох да му стисна ръката и да му кажа отлично, само че той ми сподели: Не, не те почитам. Как може да каже, че съм измамил, когато той и целият му тим знаят с цялото си сърце, че просто го победих почтено. Той не може да губи, не е първият, няма и да е последният, който не може да губи ", разяснява Фюри, който продължава да няма загуба на професионалния кръг.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР